Leikkimökit

Leikkimökki on hauska leikkipaikka pihalle. Omassa pienessä talossaan lapset voivat eläytyä kotileikkeihin, pitää satutuokioita tai vaikkapa pyörittää omaa kioskiaan. Valikoimastamme löydät lasten leikkimökit useissa eri malleissa, olipa valintasi sitten muovinen ja siirrettävä leikkimökki, perinteinen puinen maja tai moderni leikkilinna, lasten kioski tai kiipeilyseinällä tai liukumäellä varustettu leikkimökki. Tutustu ja valitse omasi lukuisten suosittujen merkkien ja mallien joukosta!
50 tulosta.

Laadukkaat lasten leikkimökit joka makuun

Etsitkö täydellistä leikkimökkiä lapsillesi? Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löydät laadukkaat leikkimökit useissa eri malleissa ja vaihtoehdoissa. Olipa etsinnässäsi sitten moderni leikkimökki, muovinen leikkimökki, siirrettävä leikkimökki, iso leikkimökki tai pieni leikkimökki, meiltä löydät etsimäsi!


Millainen leikkimökki on paras?

Moderni leikkimökki on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen pihaan tai puutarhaan. Modernit leikkimökit tarjoavat lapsille turvallisen ja viihtyisän leikkipaikan, jossa he voivat toteuttaa mielikuvituksellisia leikkejä. Valitse vaikkapa leikkeihin sopiva markkinakoju, jossa lapsi voi pyörittää omaa kioskiaan, satumainen leikkilinna ritari- ja prinsessaleikkeihin tai puinen maja, jonka voi sisustaa pehmeillä tyynyillä ja tekstiileillä kotoisaksi.

Muovinen leikkimökki on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto, joka sopii hyvin niin pienille kuin isommillekin lapsille. Muoviset leikkimökit ovat säänkestäviä ja helppoja pitää puhtaana, joten ne ovat kätevä valinta aktiivisille leikkijöille. Monet malleista on valmistettu UV-säteilyä kestävästä ja helposti puhdistettavasta muovista, joka ei haalistu auringossa. Muovinen leikkimökki on useimmiten rakenteeltaan niin kevyt, että sitä on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Siirrettävä leikkimökki onkin todella kätevä ratkaisu, jos kaipaat joustavuutta leikkipaikan sijoittelussa. 

Iso leikkimökki tarjoaa tilavan ja monipuolisen leikkipaikan useammalle lapselle kerralla. Isoissa leikkimökeissä on usein erilaisia leikkitasoja, kiipeilytelineitä ja muita hauskoja ominaisuuksia, jotka innostavat lapsia leikkimään ja liikkumaan. Pieni leikkimökki puolestaan on mainio valinta pienemmälle pihalle tai tilaan, jossa halutaan kompakti mutta viihtyisä leikkipaikka lapsille. Pienet leikkimökit tarjoavat silti monipuolisia leikkitiloja ja mahdollistavat lasten mielikuvituksen lentoon. 


Tarvitaanko leikkimökkiä varten rakennuslupa?

Jos leikkimökki on kooltaan alle neljä neliömetriä, rakennuslupaa ei tarvita. Suurin osa Jollyroomilla myytävistä leikkimökeistä ja leikkitelineistä on pienempiä kuin rakennusvalvonnan määrittämä koko, joten voit huoletta pystyttää ne pihallesi. Tarkista kuitenkin kunkin tuotteen tarkat mitat ennen ostopäätöksen tekemistä ja varmista, että noudatat annettuja määräyksiä rakennusluvan suhteen. 

Riippumatta siitä, minkälainen lasten leikkimökki juuri teidän pihallenne sopii, löydät mieluisan mallin valikoimastamme. Valittavana on useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Smoby, KidKraft, Feber ja Woodlii. Muistathan, että meiltä saat myös muut ulkoleikkivälineet, kuten liukumäet, keinut ja trampoliinit. Hanki siis laadukas ja monipuolinen leikkimökki lapsillesi ja luo heille unohtumattomia leikkihetkiä. Valitse suosikkisi ja tee pihastasi mahtava leikkipaikka lasten makuun!