Sisarusrattaat & -vaunut

Laajasta vaunuvalikoimastamme löydät kahdelle lapselle sopivat sisarusrattaat, joissa lapset matkustavat joko rinnakkain tai peräkkäin. Osaan malleista voidaan myös yhdistää vaunukoppa, jolla ne sopivat vastasyntyneelle.
87 tulosta.

Sisarusvaunut – korvaamaton apuväline perheen kasvaessa

Vanhemmat kohtaavat usein arjen logistiikkahaasteen, kun perhe kasvaa toisella lapsella. Tavalliset lastenvaunut eivät enää riitä, sillä nyt niissä pitäisi olla tilaa kahdelle pienelle lapselle. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu – nimittäin sisarusvaunut! Käytännöllisiä sisarusvaunuja on olemassa useissa eri malleissa, joten sinun tulee ainoastaan miettiä, minkälaiset vaunut sopivat juuri sinun perheesi tarpeisiin. Haluaisitko käytännölliset ja toiminnalliset lastenvaunut arkeen vaiko sirot sisarusvaunut lomamatkalle? Oletko hieman sporttisempaa tyyppiä ja haluaisit yhdistää juoksemisen lapsiarkeen? Siinä tapauksessa kannattaa katsoa valikoimamme erinomaiset juoksuvaunut, joissa on tilaa kahdelle lapselle.

Jollyroomilla on sisarusvaunut sinun perheellesi

Jollyroomilla huolehdimme siitä, että meillä on kattava valikoima sisarusvaunuja jokaisen perheen tarpeisiin. Meillä on lukuisia erilaisia sisarusvaunuja: yhdistelmävaunuja, lastenrattaita sekä juoksuvaunuja kahdelle lapselle.

Käytännölliset yhdistelmävaunut täyttävät lapsiperheiden tarpeet ja helpottavat arkea. Yhdistelmävaunuissa voit helposti muunnella istuimien paikkaa ja käyttää vaunuja myös vaunukopan kanssa, jolloin vaunuja kutsutaan nimellä Travel System.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit käyttää sisarusvaunuja esimerkiksi istuinosan tai vaunukopan ja turvakaukalon kanssa. Voit toki myös pitää vaunuissa samanaikaisesti kahta turvakaukaloa tai istuinosaa ja vaunukoppaa. Tämänkaltaisissa sisarusvaunuissa voit usein myös valita, mihin suuntaan pikkuisesi istuvat vaunuissa: selkä menosuuntaan päin, kasvot menosuuntaan päin vaiko siten, että molemmat lapset näkevät toisensa.

Jollyroomin vaunuvalikoima on niin suuri, että todennäköisesti tulet löytämään sisarusvaunut, jotka sopivat juuri teidän perheenne tarpeisiin. Meiltä saat sisarusvaunut niiden kaikissa eri muodoissa: kolmella tai neljällä pyörällä, kumi- tai muovipyörillä tai kääntyvillä swivel-pyörillä. Kaikki vaunumme ovat luotettavilta ja laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Beemoo, Hauck, Baby Jogger, Akta Graco sekä Thule. Useat tuotemerkit ovat myös voittaneet lukuisia Testivoittaja-palkintoja.