Reput

Kunnollinen koulureppu on koululaisen tärkein varuste, jossa koulutarvikkeet ja vaihtovaatteet kulkevat kätevästi mukana. Riippumatta siitä, onko valintasi pieni kerhoreppu eskarilaiselle vai iso reppu vanhemmalle lapselle, valikoimastamme löydät laadukkaat lasten reput useissa eri malleissa ja värivaihtoehdoissa. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten Beckmann, Samsonite, Puma ja Skip Hop sekä lisäksi lasten suosikkihahmoja, kuten Muumi, Frozen ja Pokemon. Tutustu laajaan valikoimaan ja valitse juuri omalle lapsellesi sopiva reppu.
376 tulosta.

Laadukkaat reput kaikenikäisille lapsille 

Lasten reppu on tärkeä osa arkea, olipa kyseessä eskarireppu, kerhoreppu tai koulureppu. Hyvä reppu pitää lapsen tavarat järjestyksessä ja helpottaa päivittäistä liikkumista. Valitessaan lapselleen sopivaa reppua vanhemman kannattaa kiinnittää huomiota sekä laatuun että ulkonäköön. Laadukas eskarireppu tai koulureppu kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa riittävästi tilaa kirjoille, eväille ja muille tarvikkeille.

Kun etsit täydellistä lasten reppua, muista pitää mielessä lapsen mieltymykset ja tarpeet. Kaupasta löytyy valtava valikoima eri värejä, kuvioita ja malleja sisältäviä reppuja, joten valinnanvaraa riittää. Kerhoreppu saattaa olla pienempi ja kevyempi, kun taas koulurepulta vaaditaan yleensä enemmän tilaa ja kestävyyttä. Valitse siis reppu, joka sopii lapsesi tarpeisiin ja joka tekee päivittäisistä matkoista mukavia ja vaivattomia.

Hyvä eskarireppu tai kerhoreppu on kevyt ja helppo käyttää. Olkaimien tulee olla säädettävissä, jotta reppu istuu hyvin lapsen selälle. Lisäksi reppu tulisi olla varustettu heijastimilla, jotta lapsi on näkyvämpi pimeällä. Koulurepulta vaaditaan yleensä enemmän ominaisuuksia, kuten useita taskuja ja lokeroita eri tarvikkeille. Valitse koulureppu, jossa on vahvat ja kestävät vetoketjut sekä hyvä selkätuki, jotta lapsen selkä ei rasitu liikaa päivän aikana. Vedenpitävä reppu tai sadesuojalla varustettu reppu on hyvä valinta vaihteleviin sääolosuhteisiin ja auttaa varmistamaan, että lapsen koulutarvikkeet pysyvät kuivana vaikka sade yllättäisikin. 

Lasten reppu on tärkeä osa lapsen arkea, ja oikeanlainen reppu voi tehdä päivittäisistä matkoista helpompia ja mukavampia. Muista valita reppu, joka sopii lapsesi tarpeisiin ja joka on laadukas sekä kestävä. Olipa kyseessä eskarireppu, kerhoreppu tai koulureppu, lapsen reppu voi olla hauska ja käytännöllinen lisä jokapäiväiseen elämään. Tutustu valikoimaan ja valitse lapsellesi sopiva reppu, joka kestää kovaa käyttöä ja joka tekee koulupäivistä iloisia ja miellyttäviä.

Minkä kokoinen reppu lapselle kannattaa valita?

Lapselle valittaessa oikean kokoinen reppu on tärkeää ottaa huomioon lapsen ikä, koko ja tarpeet. Esimerkiksi eskarilaiselle riittää yleensä pienempi reppu, kun taas koululaiselle on hyvä valita tilavampi ja kestävämpi vaihtoehto.

Eskarirepun koon tulisi olla sopiva lapsen selälle ja sen tulisi mahtua mukaan tarvittavat tavarat, kuten vaihtovaatteet ja eväät. Koska pienellä lapsella on yleensä vähemmän kannettavaa, repun tilavuudeksi riittää noin 10–15 litraa. Kerhoreppu voi olla hieman pienempi kuin eskarireppu, mutta siinäkin tulisi olla riittävästi tilaa lapsen päivittäisille tarvikkeille.

Koulurepun koon valinnassa on tärkeää varmistaa, että reppu mahtuu mukaan kaikki koulutarvikkeet, kuten kirjat, kynät, penaali ja eväät. Koululaisen on myös hyvä pystyä pitämään repussa esimerkiksi vesipulloa ja sateenvarjoa tarvittaessa. Pienelle alakoululaiselle sopii noin 20–30-litrainen reppu, teini-ikäiselle puolestaan 30–40-litrainen. 

Hyvä nyrkkisääntö reppua valittaessa on varmistaa, että reppu istuu mukavasti lapsen selälle eikä ole liian iso tai liian pieni. Optimaalinen reppukoko mahdollistaa sen, että reppu jakaa painoa tasaisesti lapsen selälle eikä aiheuta turhaa rasitusta. Kun valitset lapselle reppua, kiinnitä siis huomiota siihen, että reppu on sopivan kokoinen niin lapsen tarpeisiin kuin fyysiseen kokoon nähden. Valitse laadukas ja kestävä reppu, joka tarjoaa riittävästi tilaa ja mukavuutta lapsen arjen tarpeisiin.

Lasten reput kätevästi Jollyroomilta

Laajasta valikoimastamme löydät lasten koulureput joka makuun ja tarpeeseen. Valittavana on useita erilaisia kuviovaihtoehtoja, kuten lasten lempihahmot Frozen. Pokemon ja Muumi sekä lisäksi tunnettuja laatumerkkejä, kuten Beckmann, Samsonite ja Skip Hop. Riippumatta siitä, minkälaista reppua etsit, meiltä löydät mieluisat reput sekä eskariin että kouluun. Reppujen lisäksi saat meiltä myös muut tarvikkeet koulutielle, esimerkiksi lasten ulkovaatteet, penaalit ja jumppapussit. Muistathan, että tarjoamme koko valikoimallemme hintatakuun ja vuoden mittaisen avoimen kaupan, jotta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin. Tutustu valikoimaan ja löydä lapsellesi täydellinen reppu!