• Ergobaby-header-1920x700.jpg

Ergobaby

Jollyroomilta löydät suuren valikoiman Ergobabyn kantoreppuja. Ergobabyn helppokäyttöiset kantoreput ovat ergonomisesti suunniteltuja ja miellyttäviä käytössä sekä sinulle että lapsellesi. Ergobaby 360 -kantoreppu on myös valittu voittajaksi monessa eri kantorepputestissä! Tervetuloa tutustumaan Ergobebyn tuotteisiin!

115 tulosta.

Suosittuja ja korkealuokkaisia kantoreppuja

Ergobabyn kantoreput kehitettiin, koska monet äidit kokivat, etteivät markkinoilla olleet kantoreput vastanneet heidän tarpeitaan ergonomian ja mukavuuden osalta. Vuonna 2003 Karin Frost kehitti ensimmäisen versio pehmeästä ja mukavasta kantorepusta, josta on sittemmin tullut markkinoiden perusmalli. Frostin ainutlaatuinen kokemus, osaaminen, ympäristöystävällisyys sekä huomion kiinnittäminen ergonomiaan ja lapsen läheisyyteen käynnisti kantoreppujen vallankumouksen. Ergobabyn ensimmäistä mallia, Ergobaby Originalia, on kehitetty asiakkaiden toiveita kuunnellen siten, että ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. Ergobabyn kantoreppuja, joita voi käyttää aina lapsen syntymästä aina 4-vuotiaaksi asti; reppuja, joita voi käyttää neljässä eri asennossa; ja reppuja, jotka on valmistettu kokonaan luomupuuvillasta – ja siinä oli ainoastaan muutama esimerkki Ergobabyn erilaisista malleista.

Löydä oma Ergobaby-kantoreppusi Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät Ergobabyn suosituimmat kantoreput ja kaikkein tärkeimmät lisäosat, kuten imetystyynyt ja lisäosat vauvoille. Entä onko sinulla tarvetta kantorepulle, jonka saa asetettua rinnan päälle tai repulle, jonka kokoa voi säätää lapsen kasvaessa? Ergobabyn kantoreppuja suositellaan käytettäväksi yli 5 kiloisille lapsille, mutta erilaisia lisäosia ostamalla mahdollisuudet ovat rajattomat – voit käyttää kantoreppuja heti lapsen syntymästä asti. Riippumatta siitä, millainen kantoreppu on sinulle sopiva, löydät sen Jollyroomilta!