Matkarattaat

Laajasta vaunuvalikoimastamme löydät suosittujen tuotemerkkien matkarattaat. Kevyet ja pienet rattaat ovat näppärä vaihtoehto niin arkeen kuin lomamatkoillekin, ja monet malleista voidaan ottaa mukaan lentokoneeseen.
116 tulosta.

Lastenrattaat uteliaalle lapselle

Kun lapsi on oppinut istumaan ja haluaa tutustua ympäristöön, on lastenrattaat luonnollinen valinta lapsen kuljettamiseen. Klassiset lastenrattaat ovat tukevampia kuin pienimmät matkarattaat, ja niissä on suuremmat pyörät ja enemmän toimintoja. Moniin lastenrattaisiin voi myös yhdistää vaunukopan ja turvakaukalon, jolloin niitä voi käyttää yhdistelmävaunuina heti lapsen syntymästä lähtein. Usein lastenrattaissa on kallistettava selkänoja ja joidenkin mallien istuinosan voi kääntää, joten lapsi voi istua rattaissa joko kasvot tai selkä menosuuntaa kohti. Voit valita monista vaihtoehdoista juuri sinun ja lapsesi tarpeisiin sopivat lastenrattaat. Lastenrattaita löytyy kolme- ja nelipyöräisinä, kevyellä tai tukevalla rungolla sekä kaupunkikäyttöön tai luontopoluille sopivina.

Lastenrattaat joka tilanteeseen

Jollyroomin valikoimista löydät kaiken mallisia lastenrattaita. Löydät meiltä rattaat kuin rattaat, etsitpä sitten edullisia ja yksinkertaisia mutta toimivia lastenrattaita tai ylellisiä lastenrattaita, joissa on kaikki viimeisimmät uutuustoiminnot. Meillä on monien suosittujen merkkien lastenrattaita, kuten Britax, 2ME, Chicco, Baby Jogger, Beemoo, Crescent ja monia muita. Muistathan, että meillä on tuotteillamme hintatakuu, joten voit olla varma, että löydät meiltä markkinoiden edullisimmat lastenrattaat!