• Baby Brezza - header-1920x700.jpg

Baby Brezza

Baby Brezza on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa käteviä lastenruoan valmistusta ja lämmitystä helpottavia tuotteita. Baby Brezzan tuotteet auttavat lapsiperheitä arkiaskareissa ja ne ovat tyylikkäitä yksityiskohtia keittiön sisustuksessa. Jollyroomilla on tarjolla Baby Brezzan palkittuja tuotteita, joita perheen kaikki jäsenet takuulla arvostavat.

Täydellinen vellinlämmittäjä

Vauvanruokien, äidinmaidonkorvikkeiden ja ohjeiden keskelle on helppo hukkua, kun yrittää huolehtia pienen lapsen ravitsemuksesta. Tee siis itsellesi palvelus, ja muuta vauvan ruokailuhetket helpoiksi ja hauskoiksi. Sen sijaan, että yrittäisit saada äidinmaidokorvikkeesta tasaista ja oikean lämpöistä samalla kun lapsi roikkuu hihassa, voit nyt tehdä helposti juuri oikean määrän juuri oikean lämpöistä ruokaa lapselle – BabyBrezzan avulla! Tämä helpommaksi lapsen ruokkiminen ei muutu!

BabyBrezza sekoittaa äidinmaidonkorvikkeet ja vellit tasaisesti ilman paukkuja tai ilmakuplia, ja annostelee ruuan valmiiksi pulloihin. Ruoka on aina nopeasti valmista ja oikean lämpöistä – juuri sellaista, kuin sen kuulukin olla! Niin helppoa se on!

Anna ihmelaitteen valmistaa teidän vauvaruokanne

BabyBrezza todella tekee vauvaruuan valmistamisen helpoksi, ja me olemme innoissamme siitä, että olemme saaneet näin mahtavan tuotteen valikoimaamme! Me haluamme tehdä lapsiperheiden elämästä helpompaa, ja mikä olisikaan oivempi tapa vapauttaa vanhempien aikaa kuin terveellisen ja turvallisen ruuan valmistaminen BabyBrezzalla.

Meiltä löydät myös muita tuotteita, jotka helpottavat arkipäiviä, juhlia ja matkoja lasten kanssa. Tutustu esimerkiksi Dr. Browns’in tuttipulloihin, BabyDanin imetystyynyihin ja moniin käteviin hygieniatuotteisiin.