Neonate

Jollyroomistä löydät laajan valikoiman Neonaten itkuhälyttimiä. Kaikissa malleissa on tietty ainutlaatuinen käyttöominaisuus tai yhdistelmä useita eri käyttöominaisuuksia, jotka on suunniteltu juuri tarpeisiisi sopivaksi.

16 tulosta.

Laadukkaita itkuhälyttimiä norjalaiselta Neonatelta

Vain paras on kyllin hyvää, kun kyse on lapsien turvallisuudesta. Tämä lausahdus on lähtökohtana Neonaten tuotesuunnittelulle, jonka tuloksena ovat markkinoiden parhaat itkuhälyttimet, joita vanhemmat ympäri Pohjolaa ylistävät. Neonate yhdistää tuotteissaan kehittyneet teknologiset ratkaisut sekä käyttäjäystävällisen muotoilun, jotta sinä saisit korkealaatuisen itkuhälyttimen. Neonaten itkuhälytin ei ainoastaan ole nerokas, vaan se on myös helppokäyttöinen.

Kaikki perheet eivät ole samanlaisia ja meillä kaikilla on erilaisia tarpeita. Siksi Neonate tarjoaa erityylisiä itkuhälyttimiä, joissa on erilaisia toimintoja. Tämä mahdollistaa sen, että löydät takuuvarmasti juuri teidän perheellenne sopivan itkuhälyttimen valikoimastamme. Itkuhälytin on apuväline, jota on aikaisemmin ainoastaan voitu käyttää kotona neljän seinän sisällä. Neonate on tuonut tähän ratkaisun, sillä se valmistaa langattomia itkuhälyttimiä, joissa on pitkä kantomatka. Neonaten itkuhälyttimien ansiosta voit nauttia itkuhälyttimien ominaisuuksista, missä tahansa oletkaan. Tämä koskee myös Neonaten kamerallisia itkuhälyttimiä, joiden avulla näet ja kuulet vauvasi puhelimen sovelluksesta.

Kaikkea tuoreille vanhemmille

Huippuluokkaisten ja turvallisten tuotteiden on oltava kaikkien saatavilla ja siksi me haluamme tarjota laajan valikoiman Neonate-itkuhälyttimiä. Jollyroomilla on voimassa hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että saat itkuhälyttimesi meiltä netin parhaimpaan hintaan. Etsitpä sitten itkuhälytintä, jossa on kamera tai pelkästään perustoiminnoilla varustettua itkuhälytintä, löydät sen todennäköisesti meiltä. Mikäli et ole varma, minkälaisen itkuhälytinmallin valitsisit, voit turvautua kokeneen asiakaspalvelumme puoleen. Jollyroomilta saat itkuhälyttimien lisäksi myös suuren valikoiman lastentarvikkeita sekä muita välttämättömiä tuotteita tulevan lapsiperheen tarpeisiin. Kategorioistamme kannattaa kurkistaa esimerkiksi äitiys- ja imetysvaatteet, lastenvaatteet, hoitopöydät, pinnasängyt sekä vauvalelut.