Lasten polkupyörät

Mikäpä hauskempaa kuin opetella ajamaan pyörällä, joka on supertyylikäs! Meiltä löydät paljon erilaisia lastenpyörämalleja, sekä ilman apupyöriä että niiden kanssa. Kaikki pyörät ovat korkealaatuisia tuotteita joihin voit luottaa!
69 tulosta.

Onko tullut aika ostaa lapsellesi polkupyörä?

Ensimmäisestä omasta polkupyörästä jää usein selkeä muistikuva niin lapselle kuin vanhemmille. Aikuisenakin muistaa varmasti vielä ylpeyden ensimmäisestä omasta polkupyörästä ja sen tunteen, kun äiti tai isä päästää irti ja osaakin pyöräillä ihan itse. Pyöräilemiseen liittyy paljon hauskoja muistoja ja pyöräilemään oppiminen on suuri saavutus lapselle. Ensimmäisen lasten polkupyörän ostamisen ajankohta voi vaihdella paljon. Lapsen vanhempana tunnet lapsesi kaikista parhaiten ja tiedät, milloin lapsi voi opetella ajamaan pyörällä. Useimmat lapset ovat valmiita kokeilemaan kaksipyöräistä polkupyörää noin 2,5-4 vuoden ikäisinä. Pyöräilyn opetteleminen kannattaa aloittaa aikaisin, koska apupyörällisten pyörien valikoima on suurempi pienissä pyörissä. Apupyörät ovat kätevä apu alussa, ja apupyörällisiä pyöriä on vaikeampi löytää kouluikäiselle. Kannattaa myös pitää mielessä, että motoriikan kehityksen lisäksi psyykkiset tekijät voivat vaikuttaa pyöräilyn opettelemisessa. Pienemmät lapset eivät yleensä jännitä pyöräilyä ja kaatumista niin paljon kuin vähän vanhemmat lapset, mikä helpottaa uuden taidon oppimista.

Mikä on paras polkupyörä lapselle?

Lasten polkupyöriä on monia erikokoisia ja erinäköisiä. Lapselle sopivan polkupyörän valitseminen on aina yksilöllistä ja se riippuu kunkin lapsen tarpeista ja pituudesta. Jollyroomilla voit kaikessa rauhassa vertailla eri pyöriä ja löytää juuri sinun lapsellesi sopivan ensipyörän. Ensipyöräksi sopii hyvin lastenpyörä, jossa on apupyörät. Meiltä löydät myös pyöräilytarvikkeita, joilla voit tehdä polkupyörästä persoonallisen näköisen. Muista myös ostaa lapselle pyöräilykypärä, joka suojaa päätä, jos lapsi kaatuu pyörällä. Valikoimissamme on lasten 12, 14, 16 ja 20 tuumaisia polkupyöriä suosituilta merkeiltä. Voit valita pyöräksi kaikkea perinteisen polkupyörän ja hauskojen kuviollisten pyörien väliltä. Tutustu myös potkupyörienkolmipyörien ja potkulautojen valikoimaamme. Ne sopivat hyvin kaikenlaiseen hauskaan ulkoiluun, ja lapsen on myös jännittävää liikkua niillä itse paikasta toiseen. Meillä on tuotteillamme hintatakuu, joten löydät meiltä aina edullisimman pyörän lapselle, kun teet pyöräostoksia verkossa.