Uima-asut

Mikä olisikaan parempi tapa viettää lämmintä kesäpäivää kuin rannalla leikkien ja uiden? Meiltä löydät kattavan valikoiman ihania uima-asuja kaikenikäisille lapsille. Valikoimastamme löytyvät niin uimavaipat, lasten uimahousut, uimapuvut sekä bikinit. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tee upeita löytöjä useiden eri tuotemerkkien, värien sekä mallien joukosta!
495 tulosta.

Uima-asuja kaikille lapsille

Kun lapset ovat menossa rannalle tai uimahalliin uimaan on oikeanlaiset uimavaatteet tärkein osa elämystä! Kaikki yksityiskohdat, kuten materiaali, väri, kuviointi sekä malli ovat tärkeitä, jotta lapsesi tuntee olonsa mukavaksi uimavaatteissaan. Lapsen uima-asujen täytyy tuntua miellyttäviltä päällä – sekä märkänä että kuivana.

Lasten uimavaatteita ostaessa on tärkeää miettiä, viettääkö lapsi aikaa uimahallissa vai rannalla, sillä lapsella tulee olla hyvä suoja auringolta. Nykyään on olemassa nimittäin suuri valikoima uimavaatteita, joissa on myös UV-suoja, joka torjuu vaaralliset auringonsäteet ja säästää aurinkovoidetta lasten leikkiessä ja uidessa.

Kun lapset vihdoin malttavat nousta ylös kloori- tai merivedestä, on uimapuku täysin märkä. Silloin on hyvä, mikäli lapsilla on kylpytakki tai pyyhe, joka kestää kloori- ja merivettä. Kun iho ja uikkari ovat kuivuneet, voidaankin jatkaa helposti vesileikkejä!

Löydä oikeanlaiset uimavaatteet lapsellesi

Ensimmäisinä vuosina on turvallisinta uida altaassa pikkuisen kanssa, jolla on uimavaippa. Tällöin vanhemmat saavat päättää uimavaipan värin ja kuvion. Kun lapset kasvavat vanhemmiksi, tulee ajankohtaiseksi hankkia heille bikinit, uimapuku, uimahousut tai käytännöllisiä UV-vaatteita. Tärkeintä uimavaatteita hankkiessa on miettiä, minkälaiseen käyttöön uima-asut tulevat.

Jollyroomilla haluamme mielellämme tehdä sekä lapset että aikuiset tyytyväisiksi. Siksi meillä on suuri valikoima miellyttäviä ja upeita uimavaatteita upeissa eri väreissä ja kuvioissa. Koko perhe voi siis olla tyytyväisiä uima-asujen valitsemisen suhteen. Hankitteko bikinit vai uimapuvun lapsille? Uimashortsit vai uimahousut? Nuorimmaisille lapsille on tärkeintä, että uimapuvussa on helppo leikkiä. Mitä vanhemmaksi lapsi tulee, sitä enemmän tulee kiinnittää huomiota uimapuvun käytännöllisyyteen ja ulkonäköön. Meiltä saat onneksi lukuisia uimapukuja, uimavaippoja, bikinejä ja uimahousuja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten ImseVimse, Swimpy, Reima ja Zunblock!