Eväsrasiat & Ruokatermokset

Pakkaa lapsen välipalat tai lounas kätevään eväslaatikkoon. Valikoimastamme löydät lasten lounasrasiat joka makuun, olipa valintasi sitten leikkisästi kuvioitu eväsrasia, näppärä eväslaukku tai lämpöä eristävä ruokatermos. Valittavana on useita lasten lempikuvioita, kuten Muumi, Ryhmä Hau ja Frozen sekä tunnettuja laatumerkkejä, kuten Design Letters, Skip Hop ja Liewood. Tutustu valikoimaan ja löydä paras eväsrasia lapsellesi!
147 tulosta.

Laadukkaat eväsrasiat lapsille

Lasten eväsrasia on kätevä tapa pakata välipalaa mukaan kouluun tai retkelle. Se pitää ruuat tuoreina ja suojattuina, ja helpottaa aterioiden nauttimista missä ja milloin tahansa. Valitse lapsellesi eväsrasia, joka on helppo avata ja sulkea sekä sopivan kokoinen hänen tarpeisiinsa. Monipuolinen lounasrasia mahdollistaa erilaisten ruokien pakkaamisen samanaikaisesti, joten lapsesi voi nauttia monipuolisesta ateriasta koulupäivän aikana. Pienikokoinen välipalarasia on puolestaan kätevä tapa pakata lapselle pientä naposteltavaa mukaan. 

Ruokatermos on oiva valinta, kun haluat pitää lapsesi ruuat kylmänä tai lämpiminä pidempään. Ruokatermos pitää keitot, pataruuat ja muut lämpimät ruuat kuumina useiden tuntien ajan, joten lapsesi voi nauttia maukkaasta ateriasta milloin tahansa. Termos sopii hyvin myös kylmien välipalojen, kuten jugurttien ja rahkojen kuljetukseen. Valitse tiiviillä kannella varustettu ja helposti avattava ruokatermos, jotta nestemäiset ruoat eivät vuoda lapsen reppuun.

Metallinen tai teräksinen eväsrasia on ekologinen ja kestävä vaihtoehto perinteisille muovisille eväsrasioille. Teräksinen eväsrasia on ympäristöystävällinen ja helposti puhdistettava valinta, joka kestää hyvin kulutusta. Valitse lapsellesi metallinen eväsrasia, joka on kevyt kantaa mukana. Siihen ei myöskään tartu värejä tai hajuja mukana kuljetettavista eväistä. 


Mitä välipaloja pakata mukaan lapselle?

Mukaan otettu välipala auttaa lasta jaksamaan pitkinä koulupäivinä tai vapaa-ajan harrastuksissa. Lapselle voi pakata monipuolisesti erilaisia terveellisiä välipaloja, esimerkiksi omena-, banaani- tai porkkanapaloja. Tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat ravitsevia välipaloja, jotka antavat lapselle energiaa ja vitamiineja. Vihannestikkuihin voi hyvin yhdistää jonkinlaisen dipin, kuten hummuksen tai kermaviilipohjaisen kastikkeen. Hedelmistä ja marjoista voi valmistaa myös herkullisen smoothien. Voit käyttää sekoituksessa erilaisia hedelmiä ja tarvittaessa lisätä joukkoon esimerkiksi jugurttia tai kauramaitoa.

Riisikakut tai täysjyväleipä voi olla hyvä välipalavaihtoehto, erityisesti jos lapsi kaipaa jotain naposteltavaa. Naposteluun sopii hyvin myös pähkinät, sillä ne sisältävät terveellisiä rasvoja sekä proteiinia. Voit pakata mukaan esimerkiksi cashewpähkinöitä tai manteleita. Kuivatut hedelmät, kuten aprikoosit tai rusinat, ovat kätevä välipalavaihtoehto, sillä ne säilyvät hyvin eivätkä vaadi erillistä säilytystä kylmässä. Niistä lapsi saa nopeasti lisäenergiaa.


Lasten eväsrasiat ja ruokatermokset helposti Jollyroomilta

Olipa lapsesi sitten retkeilijä, urheilija tai koululainen, oikeanlaisella eväsrasialla varmistat, että hän pysyy energisenä kaikissa tilanteissa. Laajasta valikoimastamme löydät useita erilaisia eväsrasioita ja ruokatermoksia, joiden joukosta löytyy mieluisa malli ja kuvio joka makuun ja kaikenikäisille lapsille. Valittavana on esimerkiksi Muumi, Ryhmä Hau ja Frozen aiheisia eväsrasioita sekä lisäksi suosittuja laatumerkkejä, kuten Skip Hop, Liewood ja Design Letters. Saatavana on siis sekä ajattoman tyylikkäitä malleja että ihanan värikkäitä kuvioita. Tutustu valikoimaamme ja löydä lapsellesi sopiva eväsrasia, joka kestää ja ilahduttaa arjessa sekä retkillä!