Vauvakeinut

Täältä löydät hauskat ja turvalliset keinut vauvoille! Anna vauvasi keinua iloisesti sisällä tai ulkona turvallisessa keinussa, joka pitää vauvan tukevasti paikallaan istuimessa. Valikoimassamme on tyylikkäitä puukeinuja sekä muovikeinuja useissa eri väreissä. Keinuissa on mukana vahva köysi, jonka voi kiinnittää esimerkiksi keinutelineeseen, puuhun tai koukkuihin sisätiloissa.
12 tulosta.

Laadukkaat ja turvalliset vauvakeinut perheen pienimmille

Lähestulkoon kaikki vanhemmat, joilla on pieni vauva kotona, tietävät, että vauvakeinu on erinomainen lastentarvike – niin lapselle kuin vanhemmillekin. Vauvakeinussa lapsi voi rentoutua, nukkua ja katsella ympäröivää maailmaa, samalla kun vanhemmat voivat tehdä omia arkiaskareitaan lastansa silmällä pitäen. Vauvakeinu on siis mainio ratkaisu hektisen lapsiperhearjen helpottamiseksi! Vauvakeinut ovat mainio vaihtoehto babysittereille, sillä vauvakeinuissa on sama keinutustoiminto, mutta erilainen muotoilu. Monet vauvakeinut toimivat sähköllä ja niissä on erilaisia keinutusmahdollisuuksia, nopeuksia, musiikkia ja paljon muuta. Mikäli haluat siis jotakin ylellistä, voit osaa vauvallesi ihanan vauvakeinun!

Analogiset sekä sähköllä toimivat vauvakeinut Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on useita upeita vauvakeinuja eri malleissa ja väreissä. Kaikille malleille yhteistä on se, että ne ovat miellyttäviä ja turvallisia lapsellesi sekä käytännöllisiä vanhemmille, jotka tarvitsevat muutaman minuutin lisäaikaa arkiaskareiden suorittamiseen. Tämän lisäksi kaikki vauvakeinut ovat laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Graco, Joie sekä Fisher-Price. Älä myöskään epäröi kurkistaa muualle lastentarvikkeiden valikoimaamme, sillä sieltä löytyvät kaikki tarvittava klassisista babysittereistä ja potista kantoreppuihin ja hoitopöytiin!

;