• Bugaboo-header-1920x700.jpg

Bugaboo

Bugaboo-valikoimasta löydät innovatiiviset lastenrattaat, yhdistelmävaunut sekä yhteensopivat vaunutarvikkeet kasvavan lapsiperheen tarpeisiin. Bugaboo pyrkii tietoisesti luomaan kestävää tulevaisuutta ja olemaan yhteiskunnallinen esikuva, minkä vuoksi he valitsevat luotettavista lähteistä peräisin olevia materiaaleja, pyrkivät kohti hiilineutraaliutta ja varmistavat hyvät työolosuhteet tehtaillaan. 

461 tulosta.

Bugaboon turvalliset ja laadukkaat lastenvaunut ja -rattaat

Bugaboo tarjoaa trendikkäitä ja helposti ohjattavia lastenvaunuja ja -rattaita, jotka kulkevat tasaisesti sekä maastossa että kaupungissa. Tutustu valikoimaan ja löydä juuri teidän perheenne tarpeisiin sopiva malli.

Bugaboon tuotteet Jollyroomilta

Jollyroomista löydät Bugaboon ympäristötietoiset, trendikkäät ja turvalliset tuotteet, jotka helpottavat lapsiperheen arkea. 

Merkin mukavat lastenvaunut ja lastenrattaat on varustettu tukevilla pyörillä ja tilavilla tavarakoreilla. Ne taittuvat kompaktiin kokoon, joten niiden kanssa on helppo matkustaa. Korkealaatuiset, hyvin hengittävät materiaalit ja hyvä ilmanvaihto tarjoavat lapselle miellyttävät kyydit.

Katso myös Bugaboon turvaistuimet ja lastentarvikkeet, kuten kokoontaitettavat matkasängyt ja vakaat syöttötuolit.