• SkipHop-header-1920x700.jpg

Skip Hop

Skip Hop valmistaa mm. trendikkäitä ja toiminnallisia hoitolaukkuja sekä laadukkaita ja turvallisia lastenreppuja, vauvaleluja, puuhamattoja, aterimia ja tekstiilejä. Skip Hop toimii New Yorkista käsin ja se lahjoittaa osan tuotteidensa tuloista hyväntekeväisyyteen.

103 tulosta.

Skip Hop valmistaa tuotteita lapsille ja vanhemmille

Skip Hopin yritystoiminta alkoi hoitolaukun suunnittelusta vuonna 2003. Sen jälkeen tuotemerkin suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin ja nykyään se tunnetaan leikkisistä lastentarvikkeistaan ja trendikkäistä hoitolaukuistaan. Skip Hopin valikoimasta löytyy muun muassa lasten astioita, aktiviteettileluja, reppuja ja puuhamattoja. Skip Hopin tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana on aina kohderyhmä, olipa kyseessä sitten lapsille vai vanhemmille tarkoitettu tuote.

Skip Hopin tuotteet Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät kaiken tarvittavan perheellesi, esimerkiksi lelut, lasten urheiluvälineet, lastenvaunut ja vaatteet. Täältä löydät tietenkin myös laajan valikoiman Skip Hopin tuotteita, kuten suositut puuhamatot, reput, hoitolaukut, juomapullot ja paljon muuta. Skip Hopin värikkäät ja leikkisät tuotteet saavat hymyn sekä lasten että vanhempien huulille.

Muistathan tutustua myös muuhun valikoimaamme ja klikata ostoskoriin lastenvaatteet, sisustustuotteet, vuodetekstiilit ja leikkikeittiöt