• Sebra-header-1920x700.jpg

Sebra

Täältä löydät laajan valikoiman Sebran leluja sekä sisustus- ja hoitotarvikkeita Sebran sarjoista Village, Forest ja Kili. Sebran tyylikkäitä sisustustuotteita, tekstiilejä ja leluja on helppo yhdistää keskenään. Sebran tuotteissa on moderni design ja hempeät värit, jotka yhdistyvät pitkään käsityöperinteeseen. Suuri osa Sebran tuotteista on valmistettu käsin luonnonmateriaaleista, kuten puusta, villasta ja puuvillasta. Laajasta valikoimasta löydät huonekaluja, puu-, veto- ja pehmoleluja, vuodetekstiilejä, seinätarroja, säilytyskoreja sekä paljon muuta.

120 tulosta.

Näyttävää tanskalaista muotoilua lastenhuoneeseen

Yli 10 vuoden ajan Sebra on valmistanut laatuhuonekaluja, -leluja ja -tarvikkeita lapsille ja lastenhuoneisiin. Ihanat puusta ja muista luonnonmateriaaleista käsintehdyt tuotteet ovat mainio ja kodikas lisä lastenhuoneen sisustukseen.

Pehmeät väri, eläinkuviot ja hauskat kuviot toistuvat tanskalaisen Sebran tuotteissa. Lastenhuoneen sisustaminen Sebran tuotteilla on hauskaa ja helppoa, ja huoneesta tulee todennäköisesti sekä lasten että aikuisten lempihuone.

Laaja valikoima Sebran tuotteita Jollyroomilla

Etsitpä lastenhuoneeseen mitä tahansa, löytänet sen Jollyroomilta Sebra-tuotesarjasta. Olipa ajatuksissasi elegantti juniorisänky, jatkettava sänky, kuvioitu matto, jolla lapsi voi leikkiä ja kehittyä, tai käytännöllinen säilytyslaatikko, on huoneen pitäminen tyylikkäänä ja siistinä kivaa Sebran tuotteiden avulla. Kaiken edellä mainitun lisäksi löydät meiltä myös Sebran ihania koriste-esineitä ja muita sisustusyksityiskohtia!

Ja mikä parasta – Jollyroomilla on hintatakuu, joka koskee koko valikoimaamme – myös Sebran tuotteita.