Turvaportit & Lapsiportit

Turvaportti tekee kodista turvallisen paikan tutkimusmatkoille, kun lapsi alkaa liikkumaan ja kiinnostumaan ympäristöstään. Turvaportit ja lapsiportit lisäävät kodin turvallisuutta monissa eri paikoissa kuten portaissa, takan edessä ja oviaukoissa. Lisäksi turvaporttia voi käyttää kätevänä huoneenjakajana. Valikoimassamme on useita erilaisia turvaportteja ja leikkikehiä sekä jatkopaloja ja lisätarvikkeita lapsen turvallisuuden lisäämiseksi. Meiltä löydät myös kestosuosikit ja testivoittajat!
103 tulosta.

Turvallinen koti turvaporteilla ja huoneenjakajilla

Se, että lapsi satuttaa itsensä esimerkiksi keittiössä tai putoaa portaat alas, on jokaisen vanhemmat painajainen. Se on yksinkertaisesti jotain, mitä ei saa tapahtua. Vilkkaita muksuja on kuitenkin hankala seurata koko aikaa itse, ja silloin on syytä panostaa turvallisuuteen! Olipa valintasi sitten turvaportti, huoneenjakaja tai leikkiaitaus, kaikille niille yhteistä on se, että ne suojelevat lastasi tehokkaasti ja kätevästi!

Suojaa kotisi ja ostan turvaporttisi Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla otamme lasten turvallisuuden vakavasti, ja siksi meillä on laaja valikoiman turvallisia ja varmoja turvaportteja, leikkiaitauksia ja huoneenjakajia. Kaikille turvaporteille ja huoneenjakajille yhteistä on se, että ne suojaavat lastasi tehokkaasti. Huoneenjakajat ja turvaportit ovat totta kai myös tunnettujen ja luotettujen tuotemerkkien valmistamia, kuten BabyDan, Troll, Lascal – vain muutamia mainitakseni!

Ja mikäli etsit muita lapsesi turvallisuutta varmistavia tuotteita, löydät nekin meiltä. Meiltä löydät itkuhälyttimet, ovistopparit ja ikkunalukot, lapsilukot kaappeihin ja laatikoihin, huonekalujen kulmasuojat ja paljon muuta! Lisäksi löydät meiltä myös muita käteviä arkipäivän tuotteita, kuten syöttötuolit, babysitterit ja paljon muuta.

Ostaessasi tuotteesi Jollyroomilta voi lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi aina netin parhaaseen hintaan. Jollyroomin hintatakuu koskee nimittäin kaikkia tuotteitamme!