Luca & Lolan vaatteet tekevät kesän

Luca & Lola on yksi vaate- ja kenkävalikoimamme uusimmista tulokkaista. Tuotemerkki valmistaa kaikkea suloisista kumisaappaista, sandaaleista ja tennareista värikkäisiin ja hauskasti kuvioituihin housuihin ja paitoihin. Tässä postauksessa tutustumme tarkemmin meidän ehdottomiin kesäsuosikkeihimme!

Luca & Lola

luca_780X500.jpg

1. Luca & Lola Florentina Mekko 2. Luca & Lola Sassari Bombertakki 3. Luca & Lola Hame

Nyt kun kesä on todella alkanut ja lämpimät säät ovat (toivottavasti) tulleet pysyäkseen, on aika pysähtyä hetkeksi ja tehdä vaatekaappeihin tilaa ilmaville, mukaville ja leikin kestäville vaatteille ja kengille! Päivitä lastesi vaatekaapit Luca & Lolan trendikkäillä ja kauniilla vaatteilla. Valikoimassamme on laadukkaita vaatteita ja kenkiä monissa malleissa, väreissä ja kuoseissa kaikenikäisille lapsille. Jokaiselle löytyy varmasti jotain arkeen ja juhlaan, olipa hakusessa sitten siistit t-paidat tai topit, söpöt hameet, shortsit tai mekot.

Luca-&-lola__780X500.jpg

Luca & Lola Fabriano Shortsit, Navy

bloggen_trendsmall_780X500.jpg

Luca & Lola Ascea Mekko

Luca & Lola hoitaa myös lastesi kengät kesäkuntoon. Saappaita, tennareita, sandaaleita. Tyylikkäät tennarit on viimeistelty käytännöllisillä tarranauhoilla, paremmat arkikengät puolestaan kauniilla kengännauhoilla – saappaissa on panostettu hauskaan kuviointiin. Kenkävalikoimasta löytyy taatusti jotain jokaiselle!

Nämä kengät ovat Luca & Lolan ehdoton myyntimenestys:

Sko-GIF.gif

Luca & Lola Orta Tennarit, Valkoinen

______________________________
@idasbilleder