Axkid ONE – Turvaistuin koko lapsuuden ajaksi

Olemme ylpeitä voidessamme myydä Axkidin kaikkien aikojen turvallisinta turvaistuinta Jollyroomilla. Axkid ONE on maailman ainoa selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin, joka täyttää viimeisimmät i-Size-vaatimukset ja sopii käytettäväksi aina 125 cm:n pituuteen tai 23 kg:n painoon asti tai kunnes lapsi on noin seitsemänvuotias.

Muutama vuosi sitten Axkid päätti luoda jotain ainutlaatuista turvaistuinten saralla: ei enempää eikä vähempää kuin maailman turvallisimman ISOFIX-kiinnitettävän turvaistuimen. Yli 150 törmäystestin ja yli tuhannen tietokonesimulaation jälkeen tuloksena oli Axkid ONE – istuin, joka laittaa alan turvallisuusluokitukset uusiksi.

Sen jälkeen, kun Axkid ONE saapui markkinoille, se on voittanut useita palkintoja. Tiesitkö esimerkiksi, että se valittiin Ruotsissa sekä vuoden vauvatuotteeksi että lastenturvatuotteeksi vuonna 2020? Lisäksi ruotsalainen kuluttajalehti Råd & Rön ja saksalainen ADAC valitsivat sen parhaaksi turvaistuimeksi. Näin ollen Axkid ONE on maailman turvallisin ISOFIX-istuin, ja olemme ylpeitä siitä, että se on myynnissä meillä Jollyroomilla. Tästä pääset tutustumaan Axkidin valikoimaan.

 

Axkid ONE

Axkid ONE on maailman ainoa selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin, joka täyttää viimeisimmät i-Size-vaatimukset ja sopii käytettäväksi aina 125 cm:n pituuteen tai 23 kg:n painoon asti tai kunnes lapsi on noin seitsemänvuotias. Tämä merkitsee sitä, että lapsesi voi matkustaa selkä menosuuntaan päin kolme vuotta pidempään kuin muissa markkinoiden ISOFIX-turvaistuimissa. Se on turvallisin matkustusasento lapsille aina kuuteen ja seitsemänteen ikävuoteen asti. Mitä pidempään lapsi siis voi istua autossa selkä menosuuntaan päin, sitä parempi.

 

Turvaistuin koko lapsuuden ajaksi

Erillisen vastasyntyneen lisätuen avulla istuimen kulman saa muutettua 42 asteeseen, minkä ansiosta Axkid ONE toimii turvakaukalona lapsen ensimmäisten kuukausien ajan. Voit siis käyttää istuinta heti vastasyntyneelle ja jatkaa käyttöä aina seitsemään ikävuoteen asti.

axkidone-1.png

Axkid ONE Turvaistuin, Brick Melange

Innovatiivinen ruotsalainen muotoilu

Axkid ONEn ainutlaatuisessa muotoilussa on hyödynnetty karkaistua alumiinia ja terästä, jotka muodostavat lasta suojaavan rungon. Istuimen materiaali on suunniteltu siten, että se jakaa siihen kohdistuvat voimat optimaalisesti onnettomuuden sattuessa. Siinä on lisäksi ilmareikiä, joten istuin ei hiosta lasta. Aivan kuten Axkidin muutkin turvaistuimet, Axkid ONE on varustettu ASIP-suojilla, jotka suojaavat lasta erityisesti sivuilta tulevilta törmäyksiltä. Turvaistuin painaa alle 10 kg, ja siinä lapsi voi istua pitkään turvallisesti selkä menosuuntaan päin.

 

Hyvin jalkatilaa – sekä lapselle että vanhemmille

Turvaistuinta hankittaessa nousee usein esille kysymys jalkatilasta. Axkid ONE asennetaan kiskoille, joten istuinta voi siirtää eteen ja taakse yhdellä kädellä jopa 28 cm:n verran – myös asennuksen jälkeen. Tämän ansiosta jalkatilaa vapautuu runsaasti, ja istuimen asennuskin on yksinkertaisempaa. Auton etuistuimen irrottamista ei toisin sanoen tarvitse edes harkita, vaan edessä istuvalla matkustajallakin on hyvin tilaa.

 

Turvallinen asennus 30 sekunnissa

Axkid ONE -turvaistuimen asennus tapahtuu kuudessa yksinkertaisessa vaiheessa, eikä siihen kulu kauempaa kuin 30 sekuntia. Istuimessa on pyörimistä estävä kaari ja äänitoimintoja, jotka kertovat, kun istuin on oikeassa asennossa. Jos asennuksessa sattuisi silti tulemaan eteen pulmia, saat maksutonta apua Axkidin verkkopalvelussa (ruotsiksi tai englanniksi).

axkidone-2.png

Axkid ONE Turvaistuin, Brick Melange

Tässä meidän mielestämme parhaat Axkid ONEn ominaisuudet:

  • Turvallinen ja nopea asennus 30 sekunnissa
  • Turvaistuin, jossa lapsi kasvaa turvallisesti – sopii jopa 125 cm pitkille ja 23 kg painaville lapsille
  • Eteen ja taakse siirrettävä, kiskoille asennettava turvaistuin – helppo asennus, paras mahdollinen jalkatila
  • Portaaton kallistus ja 12 eri niskatuen korkeutta takaavat mukavuuden
  • Joustava ja mukautuva Axkid ONE sopii sekä pieniin että isoihin autoihin

axkidone-3.png

Axkid ONE Turvaistuin, Brick Melange

 

Haluatko lukea lisää Axkid ONE -turvaistuimesta? Klikkaa tästä..

 

________________________________________________

www.axkid.com/axkid-one-arets-babyprodukt-2020