Tuskailetko joululahjojen kanssa? Anna horoskooppimerkkisi päättää!

Tuskailetko joulun toivelistan kanssa? Anna horoskooppien auttaa päätöksenteossa – saat inspiraatiota sekä omiin toivelahjoihin että ystävien ja perheen lahjojen hankintaan. Uppoudu astrologian maailmaan ja lue parhaimmat lahjavinkkimme!

Oinas
Energinen ja aina liikkeessä oleva oinas rakastaa menoa ja meininkiä, oli kyseessä sitten kilpailu, hauska peli tai aivan jotain muuta! Robetoyn suositut ja sormet kiireisenä pitävät stressilelut ovatkin nappivalinta tälle menevälle persoonalle.

Härkä
Esteettinen härkä arvostaa kauneutta ja haluaa ympäröidä kotinsa tunnelmallisilla ja viehättävillä esineillä. Schmooks-merkin sisustustarrat sopivat erinomaisesti oman satumaailman luomiseen, jossa on tilaa unelmoida.

Kaksoset

Itsepäisille kaksosille päätösten tekeminen olla vaikeaa – siksi haluamme tänä jouluna haastaa heidät pitämään suunnitelmistaan kiinni. Ravensburgerin klassinen labyrintti-lautapeli on kuin tehty talven hauskoihin peli-iltoihin ja strategisointiin.

Rapu

Kotikissaksi luonnehdittu rapu viettää iltansa mieluiten itsekseen kotona rentoutuen. Tanskalainen Joha valmistaa tyylikkäitä villavaatteita, jonka merinovillaiset tuotteet vievät kotoilun uudelle tasolle.

Leijona

Rohkea leijona ei tänäkään jouluna pelkää erottautua joukosta ja olla porukan tähti! Nordbjørnin värikkäät talvikumisaappaat piristävät harmaata päivää ja pitävät jalat samalla sekä lämpiminä että kuivina talven vaihtelevassa säässä.

Neitsyt

Suunnitelmallinen neitsyt haluaa pysyä tarkasti aikataulussa myös joulun pyhinä. L.O.L. Surprise! -merkin kirjoitusvälinesetti on unelmalahja kaikille niille, jotka rakastavat laatia listoja.

Vaaka

Elämästä nautiskeleva vaaka on oikea taikuri tuomaan omaan arkeen luksusta. Muista siis hemmotella vaakaa ja anna hänelle lahjaksi jotain, mistä hän voi iloita täysin rinnoin. Bestwayn uimaleluun voi luottaa tässä asiassa sataprosenttisesti!

Skorpioni

Salaperäinen skorpioni uppoutuu helposti moneksi tunniksi jännittävien kertomusten pariin. Skorpioni iloitseekin lahjasta, joka sisältää mitä mielikuvituksellisempia tarinoita – anna hänelle lahjaksi jokin Paula Norosen Yökoulu-sarjaan kuuluvista kirjoista.

Jousimies

Seikkailunnälkäinen jousimies on aina valmis seikkailuun, oli vuodenaika sitten mikä tahansa! STIGAn rattikelkka tuo varmasti runsaasti iloa ja adrenaliinipiikkejä jousimiehelle. Viimeinen alhaalla on mätämuna!

Kauris

Kauris on tähtimerkeistä intohimoisin! Hän ratkaisee tehtävän kuin tehtävän silmänräpäyksessä. GraviTraxin magnetismia ja liike- sekä painovoimaa hyödyntävät kuularadat tuovat kauriille mielekästä lisähaastetta. Laita aivot raksuttamaan ja rakenna mitä mielikuvituksellisempia ratoja!

Vesimies

Ahkera ja toimelias vesimies kaipaa vilkkaaseen arkeen lepoa ja rentoutumista. Joululoma on erinomaista aikaa akkujen lataamiseen ja kirjojen lukemiseen. Lahtelaisten tubettajasiskosten kirja sisältää hauskoja vinkkejä siihen, miten voi olla rohkeampi ja iloisempi.

Kalat

Luovat kalat arvostavat sellaista tekemistä, jossa pääsee käyttämään mielikuvitusta ja tekemään itse! Fipplan runsas taidetarvikesetti sisältää kaiken tarvittavan mahtavien taideteoksien luomiseen ja tukee kalojen luovaa puolta.

Lisää  joululahjavinkkejä täällä!
________________________________________________

https://metromode.se/home/10-vackraste-granarna-att-inspireras-utav-2015/

https://ar.pinterest.com/pin/599401031662606533/