LEGOn joululahjavinkit

LEGO takaa hauskat leikit aivan koko perheelle, ja merkin rakennussarjojen ääressä viihtyvät sekä perheen nuoret ja vanhimmat lapset että aikuisetkin. LEGOn lelut ovat siis mahtava lahjaidea kuusen alle! Mutta koska merkin valtavasta valikoimasta ja eri rakennussarjojen joukosta voi olla vaikeaa valita sopivinta vaihtoehtoa, valitsimme sinulle parhaat päältä – mistä näistä lahjoista tulee lapsesi suosikki?

 

LEGO perheen pienimmille
LEGOjen mahtavuus piilee siinä, että ne sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin rakentajille. Koska aloittaminen voi olla haasteellista, LEGO DUPLOt sopivat täydellisesti perheen nuorimmille LEGO-faneille, joilta löytyy paljon mielikuvitusta mutta vielä toistaiseksi vähän kokemusta. LEGO DUPLO -sarjan lelut kehittävät monipuolisesti sekä hienomotoriikkaa ja sosiaalisia taitoja että stimuloivat lapsen uteliaisuutta ja luovuutta – palikka kerrallaan.


LEGO Ninjago 
Kiehtovassa NINJAGO-maailmassa taistellaan yhdessä ninjojen kanssa pahoja voimia vastaan. Uskomattoman yksityiskohtainen rakennussarja sisältää suositusta TV-sarjasta tuttuja hahmoja, lohikäärmeitä ja ajoneuvoja. Seikkailut odottavat!


LEGO Super Mario
Hyppelehdi LEGOn kanssa Super Marion pelimaailmaan. Rakenna oma seikkailuratasi ja auta Mariota keräämään kolikoita – tämä rakennussarja hyödyntää klassikkopelin elementtejä hauskalla ja aivan uudella tavalla. Kilpaile ystäviä vastaan ja muokkaa vanhoista seikkailuradoista uusia haasteita! Interaktiiviset ominaisuudet vievät LEGO-leikit aivan uudelle tasolle. Kirjaimellisesti!


LEGO-jul-kollage-1.png

1. LEGO NINJAGO Ninja-auto 2. LEGO DUPLO Classic Palikkalaatikko Deluxe 3. LEGO Friends Andrean Omakotitalo 4. LEGO Super Mario Seikkailu Marion Kanssa Aloitusrata


LEGO Friends  
LEGO Friends -rakennussarja seuraa viiden ystävyksen, Stephanien, Andrean, Emman, Olivian ja Mian elämää ja heidän seikkailujaan Heartlake Cityn kaupungissa. Yhtenä päivänä ystävykset retkeilevät luonnossa ja toisena he pyörittävät trendikästä luomukahvilaa – he rakastavat eläimiä, luontoa, koulua, urheilua ja hauskoja luontoretkiä. Samaistuttavat hahmot tarjoavat paljon ideoita itse keksityille tarinoille ja seikkailuille sekä levittävät ystävyyden voimaa.


LEGO Disney 
LEGO + Disney = se on totta! Luo Disneyn rakastettujen hahmojen kanssa oma taianomainen leikkimaailmasi. Elä elokuvien unohtumattomia hetkiä uudestaan tai lähde Mikki Hiiren ja hänen ystäviensä matkaan. Rakennussarjan turvallisesti muotoillut lelut ovat suunnattu yli nelivuotiaille lapsille, jotka saavat yksinkertaisten ohjeiden ja helposti rakennettavien mallien ansiosta runsaasti itseluottamusta. Rakennussarja sopiikin erinomaisesti LEGO DUPLOista ulos kasvaneelle ja lisähaastetta kaipaavalle lapselle.


LEGO Super Heroes
LEGO Super Heroes -rakennussarjassa seikkailevat Marvelin suosikkisupersankarit. Lähde Iron Manin, Spider-Manin, Hulkin, Captain American ja Wolverinen mukaan kohti jännittäviä seikkailuja. Tästä rakennussarjasta ei puutu vauhtia tai vaarallisia tilanteita.

LEGO-jul-kollage-2.png

1. LEGO Super Heroes 76192 Avengers: Endgame Viimeinen Taistelu  2. LEGO DUPLO Town Huvipuisto 3. LEGO Friends Heartlake Cityn Ostoskeskus 4. LEGO DUPLO Disney 10941 Mikin ja Minnin Syntymäpäiväjuna


LEGOn suosittujen rakennussarjojen joukkoon kuuluu myös LEGO City, joka on saanut inspiraationsa arjen pienistä seikkailuista ja tapahtumista. Nuori rakentaja voi uppoutua vilkkaan kaupungin elämään tai luoda kokonaan omia, täynnä mielikuvitusta olevia tarinoita. LEGO Star Wars ja LEGO Harry Potter sopivat puolestaan erinomaisesti kyseisiä elokuvia ja hahmoja fanittavalle lapselle. LEGO Adult -tuotteet on taas suunniteltu aikuisen rakentajan maun mukaisesti. LEGOn valikoimassa on runsaasti hauskoja rakennussarjoja koko perheen yhteisiin hetkiin!
 

________________________________________________

@ingridwenell