Kymmenen suosituinta joulukalenteria

Se on pian täällä, nimittäin joulu! Mikset tekisi vuoden kohokohdan odottamisesta entistäkin hauskempaa? Olemme koonneet kymmenen lasten suosikkihahmoilla varustettua joulukalenteria, jotka ovat niin meidän kuin lastenkin mieleen.

Haluatko tutustua vuoden joulukalenterivalikoimaan heti? Klikkaa tästä.

 

1. Barbie

Barbie on monien suosikki myös joulukalentereiden saralla. Merkin hauska joulukalenteri on varustettu hauskoilla lisätarvikkeilla, jotka vievät Barbie-leikit aivan uudelle tasolle. Parhaimman yllätyksen tarjoaa luukku numero 24, josta paljastuu upea Barbie-nukke.

 

2. LEGO Friends

Mielikuvituksellisten rakennussarjojen lisäksi LEGOlla on valikoimassaan paljon viihdyttäviä joulukalentereita. Suositussa LEGO Friends -rakennussarjassa seurataan viiden ystävän seikkailuja. Tässä kalenterissa he muistelevat ensimmäistä yhteistä jouluaan – virittäydy joulutunnelmaan ja auta minihahmoja ripustamaan joulusukkia, rakentamaan joululahjoja ja muiden tunnelmallisten askareiden parissa.  

 

3. L.O.L Surprise!

L.O.L. Surprise! tarjoaa taatusti yllätyksiä, eikä heidän joulukalenterinsa ole tässä poikkeus. 24 luukkua sisältää hauskoja lisätarvikkeita, jotka sopivat yhteen mukana tulevan L.O.L.-nuken kanssa.

 

4. LEGO City

LEGO Cityn leikkisetit ovat LEGOn suosituimpia rakennussarjoja. Tässä kalenterissa pääset keräämään LEGO City Adventures -TV-sarjan rakennuksia ja suosikkihahmoja sekä muita lisätarvikkeita. Tämän hienon kalenterin mukana tulee myös talvinen leikkialusta, jonka päälle voit rakentaa ja leikkiä omia jouluisia tarinoitasi!

 

5. BRIO

Laske päiviä jouluun BRIOn joulukalenterilla. Kalenterista tulee näkyviin hauska joulumaisema taittaessasi sen etukannen alas. Jokaisen luukun takana odottaa BRIO-rautatiemaailman kanssa yhteensopiva BRIO-lelu, kuten kiskoja, tarvikkeita ja muita jouluyllätyksiä.

NO_1.png

1. Barbie Fairytale Nukke Joulukalenteri 2. LEGO Friends 41690 Joulukalenteri 3. L.O.L. Surprise! New Theme OOTD Joulukalenteri 4. LEGO City Occasions 60303 Joulukalenteri 5. Brio 33777 Joulukalenteri

6. Play-Doh

Play-Doh-joulukalenteri on nappivalinta luovalle lapselle! 24 luukkua kätkee sisälleen pikkupurkkeja muovailuvahaa ja hauskoja muovailutarvikkeita.

 

7. Schleich Horse Club

Onko lapsesi hevosten ja ponien vankkumaton fani? Tämän jännittävän kalenterin luukkujen takaa paljastuu hevosia, figuureja ja tarvikkeita, joilla saat oman heppakerhosi pystyyn.

 

8. Pipsa Possu

Suositun Pipsa Possun kalenterilla luovuus pääsee todella valloilleen. Kalenterin sisälle kätkeytyy riemastuttavia askartelutarvikkeita, kuten väriliituja, tusseja ja tarroja, joilla joulutunnelma pysyy yllä aattoon asti.

 

9. Hot Wheels

Autojen ystäville on tänä vuonna tarjolla vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Hot Wheelsin kalenterin luukuista paljastuu pikkuautoja ja mahtava kilparata, jossa voit ottaa autoistasi mittaa yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

 

10. Ryhmä Hau

Hyppää Ryhmä Hau -pentujen mukaan kohti jännittävää talviseikkailua! Tällä kalenterilla sinulla on jouluaattoon mennessä koossa kattava Ryhmä Hau -leikkisetti.

NO_2.png

6. Play-Doh Joulukalenteri Playset 7. Schleich Joulukalenteri Horse Club 8. Pipsa Possu Joulukalenteri 9. Hot Wheels Joulukalenteri 10. Ryhmä Hau Joulukalenteri

 

Löydät verkkosivuiltamme kyseisten kalentereiden lisäksi myös Disney Autojen, Harry Potterin, Muumien ja muiden suosittujen merkkien kalentereita. Tutustu koko valikoimaan täältä.