Sadesuojat - Laaja valikoima sadesuojia vaunuihin

Valitse täältä jokin kätevistä sadesuojistamme suojaamaan sekä lastasi että lastenvaunuja sateelta ja kosteudelta. Kätevä sadesuoja on helppo pitää mukana vaunuissa tai hoitolaukussa ja ottaa esille kun sade yllättää. Valikoimassamme on erimallisiin vaunuihin ja rattaisiin sopivia sadesuojia, selaile ja tutustu!
97 tulosta.

Sadesuojat lastenvaunuihin

Kuten suurin osa vanhemmista oletettavasti tietää, lapset eivät välttämättä halua mennä ulos silloin kun sataa. Se on pikemminkin toisinpäin – kun taivas avautuu tulevat vesilätäköt ja kastemadot esille!

Sateisina päivinä on hyvä omistaa sadesuoja lastenvaunuihin, esimerkiksi kotimatkalle päiväkodista kotiin, kun muuten seikkailunhaluinen pieni lapsesi on väsynyt ja haluaa istua vaunuissa sateessa puuhaamisen sijasta.

Laadukkaita ja käytännöllisiä sadesuojia lastenvaunuihin Jollyroomilta

Jollyroomin lastenvaunujen sadesuojavalikoima on laaja ja vaihteleva. Valikoimasta löydät kaikki tunnetut tuotemerkit kuten Thule, Beemoo, Mountain Buggy ja lukuiset muut. Täältä löydät vedenpitävät sadesuojat kaikkiin mahdollisiin lastenvaunumalleihin, mukaan lukien sisarus- ja kaksosvaunut. Muotitietoisille vanhemmille on tarjolla myös tyylikkäästi kuvioituja sadesuojia.

Suuresta valikoimastamme löydät myös useita erilaisia lisätarvikkeita lastenvaunuihisi. Meillä on esimerkiksi seisomalautoja, jotka sopivat tilanteisiin, jolloin väsymys alkaa painaa vanhempien sisarusten jalkoja. Jollyroomilta saat myös hyönteisverkot, aurinkovarjot sekä mukinpidikkeet lastenvaunuihin. Kyllä, kaikki lisätarvikkeet lastenvaunuihin löydät täältä!