Plasto

Lapset saavat inspiraatiota värikkäistä ja iloisista leluista, jotka jättävät tilaa omille ideoille ja mielikuvitukselle. Pohjoismaisella Plastolla on pitkä kokemus alalta ja se valmistaa korkealaatuisia muovileluja. Lelut valmistetaan Ahvenanmaalla ja ne sopivat kestävyytensä ansiosta niin sisä- kuin ulkoleikkeihin. Plaston lelujen on tarkoitus ilostuttaa lasta oman tuottamisen ja osaamisen kautta. Täältä löydät hienot Plaston lelut, kuten klassiset vauvakeinut, kätevät kävelyvaunut, hauskat hiekkalelut, suloiset astiastot sekä perinteiset kuorma-autot ja kaivinkoneet. Valikoimassa on lisäksi myös värikkäitä pulkkia, lumikelkkoja ja SnowBobeja sekä paljon muita hauskoja talvileluja!

52 tulosta.

Plaston ulkolelut aktiivisille lapsille

Suomalainen Plasto on kokenut ja asiantunteva toimija leluteollisuuden saralla. Plaston tehdas sijaitsee Ahvenanmaalla ja sen lelut on valmistettu kestävästä muovista, joka ei sisällä ftalaatteja, raskasmetalleja tai muita terveydelle haitallisia aineita.

Osta Plaston ulkolelut lapsellesi Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on suuri valikoima Plaston laadukkaita leluja kaikenikäisille lapsille. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin ja jokaiseen makuun! Miten olisi esimerkiksi Plaston vauvakeinu? Vai miltä kuulostaisi Plaston kaivinkone tai leikkitraktori? Tai ehkäpä leikkiastiasto tai paketillinen hiekkaleluja rannalle?

Lyhyesti sanottuna, meillä Jollyroomilla on kaikki mahdolliset Plaston ulkolelut. Kannattaa siis rohkeasti käydä vilkaisemassa! Ja muista: Meillä on voimassa hintatakuu. Se tarkoittaa, että saat Plaston lelut meiltä aina netin edullisimpaan hintaan, ja siitä voit olla täysin varma!