Leikkimatot & Lelutelineet

Vauvan on mukava maata pehmeällä ja ihanalla matolla, jonka päällä vauva voi tutkia yläpuolella leikkikaaressa roikkuvia leluja. Maton päällä vauva voi opetella ryömimään ja kannattelemaan päätään. Värikkäät puuhamatot leluineen tarjoavat paljon iloa ja stimulaatiota vauvallesi. Jollyroomista löydät laajan valikoiman puuha- ja leikkimattoja vauvallesi. Tutustu kattavaan valikoimaamme alla ja ihastu!
82 tulosta.

Aktivoivia ja stimuloivia puuhamattoja perheen pienimmille

Puuhamatot ovat omiaan aktivoimaan ja vangitsemaan kaikkein pienimpien lasten mielenkiinnon. Puuhamatto on turvallinen paikka pikkuiselle kokeilla ja pyöriä, testata ja leikkiä. Leikkimatot ja niiden veikeät roikkuvat lelut pitävät hauskaa ääntä ja tuntuvat ihanan pehmeiltä käsissä.

Leikkimatto aktivoi lapsen aisteja ja opettaa hänelle koko ajan jotain uutta. Erityisesti lapsen motoriset kyvyt ja syy-seuraus-suhteen ymmärtäminen kehittyvät.

Puuhamatot Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla haluamme olla osa lapsiperheiden arkea, ja tämä näkyy laajassa sekä laadukkaassa tuotevalikoimassamme. Meillä on kaikkea kaikenikäisille ja kaikenlaisille lapsille vauvoista varhaisteini-ikäisiin. Puuhamattojen valikoimastamme löydät siis varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinun lapsellesi, haitpa sitten hiljaista leikkimattoa tai sellaista, joka pitää hauskaa ääntä. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat tottakai luotetuilta tuotemerkeiltä kuten Skip Hop, Rätt Start ja Tiny Treasure! Niin, meidän valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi – tuotteet, jotka saavat lapsesi hymyilemään!

Lisäksi voit olla varma, että ostaessasi tuotteesi Jollyroomilta saat ne myös netin parhaaseen hintaan! Meillä on nimittäin hintatakuu. Tutustuthan siis myös muihin tuotteisiimme: meiltä löydät lelut, lastentarvikkeet, babysitterit ja paljon muuta jokaiseen kotiin.