• Star_Wars_Header.jpg

Star Wars

Astu sisään Star Wars -universumiin! Pukeudu suosikkihahmoksesi, sisusta lastenhuone kaukaiseksi galaksiksi tai leiki valomiekkailua. Meiltä saat lelut, vaatteet, naamiaisasut ja muut Star Wars ja Mandalorian -tuotteet lapsille.

47 tulosta.

Avaruusseikkailu, jota kaikki rakastavat

Yli neljänkymmenen vuoden ajan on Star Wars lumonnut ihmisiä ympäri maailmaa. Monet vanhemmat muistavat varmaan itse kuinka jännittävää oli seurata Luke Skywalkeria, Prinsessa Leiaa, Darth Vaderia ja R2-D2-droidia ja mitä heille kauan sitten kaukaisessa galaksissa tapahtui. Star Warsin tarina jatkuu edelleen ja jokaisessa uudessa elokuvassa tapaamme uusia hahmoja, joihin voimme ihastua tai vihastua.

Meiltä löydät lasten Star Wars-suosikit

Anna lapsesi tutustua Tähtien sodan kiehtovaan maailmaan Star Wars -elokuviin perustuvien tuotteiden kautta. Jollyroomin valikoimassa on niin pienille kuin isoillekin lapsille sopivia sisustustuotteita, kenkiä ja vaatteita. Jos etsit Star Wars -leluja, löydät valikoimistamme Star Wars -figuurit, Star Wars -valomiekat, naamiaisasut, puuhakirjat, värityskirjat ja paljon muuta. Lapsesi löytää varmasti Star Wars -kokoelmaansa sopivia tuotteita riippumatta siitä, onko hän Galaktisen Tasavallan vai Galaktisen Imperiumin kannattaja.

Star Wars -kuulokkeet ja Bluetooth-kaiuttimet ovat suosittuja tekniikasta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Monet kaiuttimista ovat kannettavia, ja ne ovat helppo kuljettaa mukanaan minne tahansa. Jos mieluummin pelaat legendaarista Star Wars -peliä, meiltä löytyy sekä Disneyn Infinity 3.0 -starttipaketti, Infinity 3.0 -hahmoja sekä Power Discs. Voit yhdessä lapsesi kanssa sukeltaa pelaamaan sisälle uusiin maailmoihin. Jos etsit lahjaa pienelle Star Wars -fanille, olet taatusti oikeassa paikassa!

Jollyroomilla teet hyvät kaupat

Meiltä löydät Star Wars -suosikit netin parhaaseen hintaan. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, 365 päivän avoin kauppa mahdollistaa tuotteen helpon ja nopean palautuksen postitse. Siksi voit aina luottaa, että teet hyvät kaupat meillä Jollyroomilla!