• Kidkraft-header-1920x700.jpg

KidKraft

Jollyroomista löydät laajan valikoiman KidKraftin tuotteita. KidKraft on amerikkalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia leluja ja lasten huonekaluja. KidKraftin valikoimasta löydät leikkikeittiöt, nukkekodit, puujunaradat sekä pedagogiset lelut. KidKraftin lastenkalusteissa yhdistyvät käytännölliset ratkaisut ja värikäs design, joten ne sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen.

47 tulosta.

Kidkraft – loputtomasti riemua mielikuvituksellisista leluista ja sisustustarvikkeista

Kidkraft on amerikkalainen tuotemerkki, joka valmistaa mitä mielikuvituksellisimpia leluja ja lapsille suunnattuja sisustustarvikkeita jokaiseen makuun. Värikkäät ja monipuoliset lelut on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne pysyvät hyväkuntoisina pitkään mahdollistaen jos jonkinmoiset leikit ja hauskat yhteiset hetket.

Kidkraftin valikoimassa erityistä suosiota nauttivat nukkekodit ja leikkikeittiöt sekä monipuolinen tarjonta leikkikeittiöihin sopivia ruoanvalmistusleluja ja leikkiruokaa. Leikkikeittiö opettaa lapsille arkisia taitoja, ja nukkekoti antaa lapselle mahdollisuuden käsitellä arkisia tilanteita leikin kautta. Toisin sanoen lelut ovat mahtava tuki lapsen kehityksessä. 

Näiden ja muiden lelujen lisäksi Kidkraft panostaa korkealaatuisiin huonekaluihin, kuten lasten sänkyihin ja lasten piha- ja ruokailukalusteisiin hiekkalaatikoita ja leikkimökkejä unohtamatta! On siis sanomattakin selvää, että Kidkraftilla on tarjottavaa jokaiselle perheelle.

Kidkraftin tuotteet Jollyroomilta

Olipa perheellänne tarvetta uusille lastenhuoneen kalusteille tai etsinnässä lahjat syntymäpäiville tai pukin konttiin, me täällä Jollyroomilla haluamme auttaa parhaamme mukaan. Niinpä olemmekin koonneet markkinoiden suosikit yhteen ja samaan paikkaan! Kidkraftin laajasta valikoimasta löydät inspiroivat ja monipuoliset lelut sekä muut tuotteet, jotka saavat kenen tahansa mielikuvituksen valloilleen!

Meiltä hankit lasten pelitpalapelit, tai mikäli etsinnässä ovat lasten lelut, kuten nukkekoti tai autorata, nekin löytyvät meiltä. Parasta kaikessa on tietysti tuotteille tarjoamamme hintatakuu ja 365 päivän avoin kauppa. Voit siis rauhassa tehdä ostoksia ja löytää suosikkisi ilman huolta turhista monimutkaisuuksista tilaukseen liittyen!