Soittorasiat & Soittolelut

Soittorasiat ja soittolelut ovat ihania leluja lapsille. Ne soittavat kauniita sävelmiä, jotka stimuloivat lapsen aisteja ja vaikuttavat positiivisesti lapsen mielialaan. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman ihania soittorasioita ja soittoleluja useissa eri malleissa. Tutustu kattavaan valikoimaamme alla ja ihastu!
33 tulosta.

Soittorasia viihdyttää valveilla ja tuudittaa uneen nukkumaan mennessä

Soittorasiat ja soittolelut ovat yleisiä ja pidettyjä leluja, jotka auttavat rauhoittamaan lapsesi päivä- tai yöunille ja opettavat keskittymistä. Usealla lapsella soittorasia tai -lelu kulkeekin tärkeänä osana elämää läpi lapsuusvuosien. Kauniisti soivat ja värikkäät lelut stimuloivat lapsesi aisteja opettaen ihanan melodian, jota on hauska hyräillä mukana. Mikä parasta, pehmoiset soittolelut voi ottaa myös leikkiin mukaan, sillä eläinhahmot ja televisiosta tutut kaverit ovat lapselle meluisia leikkikavereita myös silloin, kun soittorasia ei ole käytössä. 

Parhaassa tapauksessa pehmoinen soittolelu on juuri se ystävä, jolle kerrotaan ensimmäiset salaisuudet, ilot ja murheet. On siis sanomattakin selvää, että soittorasia on monipuolinen lelu, joka vielä vanhempanakin muistuttaa omista lapsuusvuosista. Anna lapsellesi lahjaksi melodiaa soittava Muumihahmo tai Pingu, josta riittää iloa pitkään!

Valitse mieluisat lasten lelut ja lastenvaatteet Jollyroomin valikoimasta

Mitä tulee lapsiperheisiin, me täällä Jollyroomilla haluamme huomioida jokaisen tarpeet tarjoten vain laatua ja kestäviä tuotteita. Niinpä valikoimamme soittorasiat ja soittolelutkin ovat tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten MuumiTAF ToysFisher-Price ja Rätt Start – vain muutamia mainitaksemme! 

Kotisivuillamme vieraillessasi suosittelemme tarkistamaan laajasta valikoimastamme myös lastenhuoneen valaisimet ja muut sisustustuotteet. Myös lasten lelut, kuten nukenvaunut tai nukkekoti, löytyvät meiltä. Meillä teet ostoksia helposti ja vaivattomasti, sillä tarjoamme hintatakuun tuotteillemme sekä 365 päivän avoimen kaupan.