Babblarna

Värikkäät Babblarna-hahmot tarjoavat virikkeellistä katseltavaa pienelle vauvalle ja tukevat samalla lapsen kielenkehitystä. Valikoimastamme löydät Babblarna-aiheiset lelut, pehmolelut, kirjat ja lastentarvikkeet joka makuun.

  •  

    v43 Babblarna Logo.png

83 tulosta.

Leikkiminen ja oppiminen kulkevat käsi kädessä

Värikkäät Babblarna-hahmot ovat voittaneet lasten sydämet kertaheitolla. Suloiset sekä persoonalliset hahmot – joiden nimet ovat Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi ja Doddo – ovat monien lasten esikuvia ja idoleita. Babblarna elokuvat ja heidän seikkailunsa ovatkin minä mainioimpia pedagogisia työkaluja. Useat lastentarhat ja koulut Pohjoismaissa käyttävät Babblarnaa kehittääkseen lapsen puhekykyä ja sosiaalisia taitoja. Hahmojen yksinkertainen kieli ja mukaansa tempaavat laulut saavat lapsen sekä seuramaan että matkimaan hahmojen toimia. Tämän ansiosta lapsi voi hauskalla tavalla opetella ja kehittää kielellisiä taitojaan.

Lapsesi suosikki Babblarna löytyy meiltä

Lapsesi tulee varmasti rakastamaan hauskoja leikkejä Babblarna-hahmojen Babban, Bibbin, Bobbon, Daddan, Diddin ja Doddon kanssa. Meiltä täältä Jollyroomilta löydät lelut, lastenvaatteet, lastentarvikkeet ja sisustustuotteet – kaikki tottakai Babblarna teemalla. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kirjat, pehmolelut, astiasarjat, ruokalaput, palapelit, kätevät koulureput, ihanat viltit ja hienot leikkiteltat sekä paljon muita Babblarna-aiheisia tuotteita. 

Toivomme, että olisit aina tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin ja saamaasi palvelun. Siksi olemmekin varmistaneet, että saat Babblarna-tuotteet meiltä varmasti netin parhaaseen hintaan. Lisäksi meillä on 14 päivän palautusoikeus sekä 365 avoin kauppa. Voit siis olla varma, että meillä teet netin parhaat kaupat riippumatta siitä mitä ostat!