BRIO

BRIO-tuotemerkillä on pitkä kokemus erinomaisten lelujen valmistuksesta. Jollyroomilta löydät suuren valikoiman suosittuja puuleluja, rakennuspalikoita sekä pelejä kaikenikäisille lapsille. BRIO on valmistanut laadukkaita tuotteita jo 1800-luvun loppupuolelta saakka. BRIOn tuotteissa yhdistyvät innovaatio, tarkka käsityö sekä korkea laatu. Katso laaja BRIO-valikoimamme ja löydä omat suosikkituotteesi, jotka sopivat juuri sinun lapsellesi!

  •  

    v43 BRIO Logo.png

231 tulosta.

Klassisia BRIO-leluja kaikenikäisille lapsille

Ruotsalainen BRIO on todennäköisesti tuotemerkki, jonka useat vanhemmat tunnistavat omasta lapsuudestaan. Sinulla on ehkä ollut suuri BRIO-junarata huoneessasi tai BRIO-kävelyvaunu ja värikäs BRIO-helistin. Nämä klassikkolelut ovat tänä päivänäkin pienten lasten suosiossa ja useat vanhemmat haluavat mielellään siirtää perinnettä omille lapsilleen. Nyt BRIOn valikoima on suurempi kuin aikaisemmin, sillä valikoimassa on leluja jokaiseen makuun. Mitä sanoisit esimerkiksi upeasta BRIO-hellasta, joka sopii ruoanlaitosta kiinnostuneelle lapselle? Tai BRIO-labyrintista – siis se klassinen lautapeli? Superhauskaa!

BRIO-lelujen valikoima on myös kasvanut klassisten junien, veturien ja junaratojen osalta – toki unohtamatta nukenvaunuja, nostokurkia, leikkiautoja ja keinuhevosia, jotka ovat mukana BRIOn ihanassa valikoimassa. Mikäli valinnanvaikeus iskee uusia leluja valitessa, voit aina turvautua klassisiin leluihin, kuten BRIO-kävelyvaunuun ja helistimeen.

Suuri valikoima BRIO-leluja

Täällä Jollyroomilla on suuri valikoima BRIO-leluja lapsille. Meiltä saat BRIOn junaradat ja junat, keinuhevoset, klassiset kävelyvaunut, BRIO-helistimet ja monia puusta valmistettuja vauvaleluja, kuten värikkäitä palikkalaatikoita ja hauskoja vetoleluja.

Kaikkien tuntemien klassisten BRIO-puulelujen lisäksi saat meiltä myös lukuisia muita leluja, jotka ovat uudempaa mallia. Valikoimaamme kuuluu suuret parkkitalot, nykyaikaisia junia muistuttavat junalelut, kauko-ohjattavat veturit, junaratojen osat, soittimet sekä puiset leikkikeittiöt – meillä on myös upeat rakennussetit lapsille, jotka kaipaavat hieman enemmän haastetta.

Etsipä sitten klassisia puuleluja tai laadukkaita vauvaleluja BRIO:lta, tulet todennäköisesti löytämään haluamasi Jollyroomilta!