• BRIO-header-1920x700.jpg

BRIO

BRIO on valmistanut laadukkaita ja innovatiivisia puuleluja jo 1800-luvulta saakka. Valikoimastamme löydät lelut joka makuun, olipa valintasi sitten klassinen junarata ja siihen sopivat junat, nukenvaunut tai leikkisä mäyräkoira.

223 tulosta.

Klassisia BRIO-leluja kaikenikäisille lapsille

Ruotsalainen BRIO on todennäköisesti tuotemerkki, jonka useat vanhemmat tunnistavat omasta lapsuudestaan. Sinulla on ehkä ollut suuri BRIO-junarata huoneessasi tai BRIO-kävelyvaunu ja värikäs BRIO-helistin. Nämä klassikkolelut ovat tänä päivänäkin pienten lasten suosiossa ja useat vanhemmat haluavat mielellään siirtää perinnettä omille lapsilleen. Nyt BRIOn valikoima on suurempi kuin aikaisemmin, sillä valikoimassa on leluja jokaiseen makuun. Mitä sanoisit esimerkiksi upeasta BRIO-hellasta, joka sopii ruoanlaitosta kiinnostuneelle lapselle? Tai BRIO-labyrintista – siis se klassinen lautapeli? Superhauskaa!

BRIO-lelujen valikoima on myös kasvanut klassisten junien, veturien ja junaratojen osalta – toki unohtamatta nukenvaunuja, nostokurkia, leikkiautoja ja keinuhevosia, jotka ovat mukana BRIOn ihanassa valikoimassa. Mikäli valinnanvaikeus iskee uusia leluja valitessa, voit aina turvautua klassisiin leluihin, kuten BRIO-kävelyvaunuun ja helistimeen.

Suuri valikoima BRIO-leluja

Täällä Jollyroomilla on suuri valikoima BRIO-leluja lapsille. Meiltä saat BRIOn junaradat ja junat, keinuhevoset, klassiset kävelyvaunut, BRIO-helistimet ja monia puusta valmistettuja vauvaleluja, kuten värikkäitä palikkalaatikoita ja hauskoja vetoleluja.

Kaikkien tuntemien klassisten BRIO-puulelujen lisäksi saat meiltä myös lukuisia muita leluja, jotka ovat uudempaa mallia. Valikoimaamme kuuluu suuret parkkitalot, nykyaikaisia junia muistuttavat junalelut, kauko-ohjattavat veturit, junaratojen osat, soittimet sekä puiset leikkikeittiöt – meillä on myös upeat rakennussetit lapsille, jotka kaipaavat hieman enemmän haastetta.

Etsipä sitten klassisia puuleluja tai laadukkaita vauvaleluja BRIO:lta, tulet todennäköisesti löytämään haluamasi Jollyroomilta!