Lastenkirjat

Lukeminen kannattaa monella tapaa: yhdessä lukeminen, kuvien katselu ja sadusta jutteleminen on mukava tapa viettää lapsen kanssa aikaa. Lukeminen on myös elämys, jolla on suuri merkitys lapsen kielen kehityksen sekä tunteiden säätelyn kannalta. Meiltä löytyvät ihanat lastenkirjat, joista nauttivat niin lapset kuin vanhemmatkin. Rauhoittukaa yhdessä lapsen kanssa sohvannurkkaan lukemaan ja luokaa yhdessä lapsuuden lukukokemuksia, jotka säilyvät lapsesi muistoissa läpi elämän!
57 tulosta.

Satukirjat lapsille

Satujen lukeminen lapsille jo pienestä pitäen on äärimmäisen tärkeää. Lukeminen on tärkeää kielen kehittymisen ja mielikuvituksen kannalta. Kun lukemisesta tulee rutiinia, säilyy se läpi koko lapsuuden. Lastenkirjat ja satukirjat ovat ensimmäinen askel uusien jännittävien maailmojen löytämiseen!

Onneksi lastenkirjoja on saatavana monia erilaisia. Kirjakaupoista löytyy roppakaupalla hauskoja kirjoja, ja myös nettivalikoima kasvaa koko ajan enemmän ja enemmän. Joten ei muuta kuin valitsemaan!

Lastenkirjat osoitteesta Jollyroom.fi

Jollyroomilla on paljon hauskoja ja jännittäviä lastenkirjoja perheen pienimmille. Meiltä löydät kuvakirjat kaikista pienimmille, iltasatukirjat hieman isommille sekä äänikirjat kaikenikäisille lapsille! Olemme varmoja, että valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin!

Samalla kannattaa kurkata mitä muuta Jollyroomilla, Pohjoismaiden suurimmassa lastentarvikkeiden verkkokaupassa, on tarjolla. Lastenvaatteita, kenkiä, lastentarvikkeita, turvaistuimia, urheiluvälineitä, äitiystarvikkeita, leluja sekä tuotteita lastenhuoneen sisustukseen - löydät meiltä kaiken!

Huomaathan, että kaikkia Jollyroomin tuotteita koskee hintatakuu! Ostaessasi meiltä saat tuotteesi varmasti netin parhaaseen hintaan.