-16% Ilmaiset toimituskulut
Axkid Life Yhdistelmävaunut, Harmaa
Axkid Life Yhdistelmävaunut, Harmaa
Axkid Life Yhdistelmävaunut, Harmaa

Axkid Life Yhdistelmävaunut, Harmaa

Trustpilot
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Axkid Life -vaunut ovat helppokäyttöiset ja kätevät yhdistemävaunut, jotka saa taitettua nopeasti kokoon ja joita voi kuljettaa käsimatkatavarana useilla lentoyhtiöillä. Nämä turvalliset vaunut ovat kevyet ja mukavat niin työntäjälle kuin lapselle.

Life-yhdistelmävaunut painavat ainoastaan 6,5 kg ja niissä on näppärä olkahihna kuljetusta varten. Vaunujen mukana tulee lisäksi musta, kantokahvallinen laukku. Vaunuissa on laskettava selkänoja, jonka saa laskettua portaattomasti makuuasentoon asti. Istuimessa on suoja, joka suojaa makuuasennossa lepäävän lapsen päätä. Vaunujen kaikissa pyörissä on jousitus ja takapyörissä on jalkajarru.

Tuotepakettiin sisältyy lisäksi vaunukoppa, jonka avulla vaunuja voi käyttää jo vastasyntyneestä. Vaunukoppa napsautetaan helposti runkoon kiinni.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 903987

Tuotemerkki

Axkid

Axkid valmistaa turvaistuimia, jotka on valmistettu ruotsalaisen, johtavan turvallisuusajattelun pohjalta. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Axkidin tuotteita. Axkid käyttää tuotteidensa valmistuksessa aina viimeisintä tekniikkaa ja tavoitteena on, että turvaistuimet ovat mahdollisimman turvallisia, mukavia ja helppokäyttöisiä. Haluatko tietää lisää?  Axkid.se-sivuilta voit lukea eri kielillä kuinka he työskentelevät luodakseen lapsellesi turvallisen ja mukavan matkan.

Katso lisää Axkid »

Arvostelut

Trustpilot