Crescent

Crescent on valmistanut korkealaatuisia tuotteita jo 1800-luvulta lähtien. Crescent on turvallinen ja laadukas tuotemerkki, mikä näkyy sekä heidän polkupyörissään että lastenvaunuissaan. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään ja paljon. Crescent onkin yksi markkinoiden palkituimmista lastenvaunumerkeistä. Meiltä löydät Crescentin laadukkaat lastenvaunut, rattaat sekä lisätarvikkeet. Tervetuloa tutustumaan!

43 tulosta.

Käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä lastenvaunuja Crescent-tuotemerkiltä

Uudet lastenvaunut ovat tärkeä investointi lapsiperheelle. Lastenvaunujen tulisi olla sopivanhintaiset ja perheen tarpeita vastaavat. Parhaillaan lastenvaunut ovat käytännöllinen ja helppokäyttöinen apuväline arkeen. Vaunujen tulee myös olla turvallinen ja miellyttävä paikka lapselle. Toisin sanoen, vaunuja valitessa ei kannata siis tehdä kompromisseja tai tinkiä laadusta!

Crecent-lastenvaunujen kanssa et voi epäonnistua. Crescent on trendikäs ja palkittu tuotemerkki, jolla on 120 vuoden kokemus lastentarvikealalta. Laatu ja turvallisuus ovat avainasemassa Crescentin tuotteissa. Vanhempana voit täysin luottaa siihen, että ostamasi vaunut ovat huippulaatua ja täyttävät kaikki lapsiperhearjen vaatimukset.

Löydä uudet Crescent-vaunusi Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on loistava valikoima Crescentin lastenvaunuja useissa kategorioissa. Meillä on Crescent-yhdistelmävaunuja, Crescent-kuomurattaita sekä Crescent-lastenrattaita.

Sen lisäksi meillä on käytännöllisiä Crescentin lisätarvikkeita, kuten turvaistuinadaptereita, jotta voit käyttää turvakaukaloa vaunujesi kanssa. Meillä on myös hyödyllisiä organizer-tarvikepusseja, jotka voidaan kiinnittää lastenvaunujen työntöaisaan. Saat meiltä myös sadesuojat, tuulisuojat, hyönteisverkot sekä muut tuotteet lastenvaunuihin.

Mikäli äskeisessä ei ollut tarpeeksi, me myymme myös erittäin tyylikkäitä ja käytännöllisiä hoitolaukkuja Crescentiltä. Näissä ainutlaatuisissa ja tyylikkäissä malleissa on tilaa tavaroille, joita tarvitset mukanasi pikkuisesi kanssa liikenteessä. Nämä tyylikkäät hoitolaukut sopivat myös arkilaukuiksi ja ne on ommeltu kestävistä laatumateriaaleista, jotta ne kestäisivät käytössä mahdollisimman pitkään.

Lyhyesti sanottuna, kun kyse on Crescentin tuotteista, löydät ne täältä – etsitpä sitten hyödyllistä organizer-tarvikepussia tai tyylikästä testivoittaja-lastenvaunua. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, voit olla yhteydessä osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluumme!