• BabyJogger-header-1920x700.jpg

Baby Jogger

Baby Jogger valmistaa innovatiivisia ja toiminnallisia vaunuja aktiiviseen elämäntyyliin. Valikoimastamme löydät laadukkaat rattaat ja yhdistelmävaunut suosituissa malleissa, kuten City Elite, City Mini GT ja Summit X3 . 

119 tulosta.

Baby Jogger – luotettava lastenvaunuklassikko

Baby Jogger on ollut yksi johtavista lastenvaunuvalmistajista yli 25 vuoden ajan. Baby Joggerin lastenvaunut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja aktiivisille lapsiperheille sopivasta toiminnallisuudestaan ja liikkuvuudestaan. Baby Joggerin vaunut soveltuvat käytettäväksi kaikissa maastoissa, ja ne on valittu testivoittajiksi useissa eri lastenvaunutesteissä. Lastenvaunujen lisäksi löydät meiltä myös käteviä vaunutarvikkeita, kuten tarjottimia, sadesuojia, turvakaaria ja vaunukoppia.

Hanki Baby Joggerin lastenvaunut Jollyroomilta

Laajassa lastenvaunuvalikoimassamme on tietenkin Baby Joggerin vaunuja. Meiltä löydät lastenrattaat, yhdistelmävaunut, matkarattaat, vaunutarvikkeet ja paljon muuta. Baby Jogger valmistaa lastenvaunuja monessa eri värissä ja mallissa. Tutustu Baby Joggerin testivoittajavaunuihin ja löydä juuri sinulle sopivat lastenvaunut.

Valikoimastamme löydät myös kaiken muun tarpeellisen lapsiperheelle, kuten lelut, lasten polkupyörät, lastenvaatteet, sukset ja potat. Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli olet tyytymätön tilaamaasi tuotteeseen, voit helposti ja kätevästi palauttaa sen takaisin meille ja saada rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!