Silver Cross

Jollyroomista löydät klassiset SIlver Cross lastenvaunut. Silver Cross on Englannissa 1800-luvulla perustettu lastenrattaiden ja -vaunujen valmistaja. Yrityksen pitkäaikainen kokemus lastenvaunujen valmistuksesta on luonut Silver Crossista tuotemerkin, jonka tuotteissa yhdistyvät laatu, eleganssi ja toimivuus.

99 tulosta.

Kauniita lastenvaunuja tyylikkäällä muotoilulla

Yli sadan vuoden ajan Silver Cross on valmistanut elegantteja, vankkoja ja käytännöllisiä lastenvaunuja perheille, jotka eivät tingi vaunujen laadusta tai muotoilusta. Heidän inspiroivasta valikoimastaan voit löytää vastasyntyneille sopivia vaunuja sekä yhdistelmävaunuja, joissa lapsi voi matkustaa syntymästä lähtien ja useiden vuosien ajan. Valikoimassa on myös käytännöllisiä matkarattaita hieman vanhemmille lapsille tai näppäriä sisarusvaunuja, jotka sopivat perheille, joissa on useampia pieniä lapsia. Silver Crossin tuotevalikoimassa on myös vaunujen kanssa yhteensopivia hoitolaukkuja, suloisia pehmoleluja vauvalle sekä tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen.

Osta Silver Cross Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät klassiset Silver Cross -vaunut. Silver Cross on valmistanut lastenvaunuja jo 1800-luvulta lähtien ja merkillä on pitkä kokemus lastenvaunuista. Silver Cross on luonut tavaramerkin, joka tänä päivänä yhdistetään kaikkialla laatuun, eleganssiin ja käytännöllisyyteen.

Meiltä löydät lukuisia lastenvaunuja, kuten käteviä matkarattaita ja ainutlaatuisia vaunuja kaikista pienimmille matkustajille. Jollyroomin Silver Cross -valikoimassa on myös tyylikkäitä lasten huonekaluja ja hoitopöytiä, jotka sopivat kaikkiin koteihin.