Välikausivaatteet

Kuorivaatteet ovat ilmavampi vaihtoehto perinteisille sadevaatteille ja erinomainen valinta välikausivaatteiksi. Valikoimastamme löydät hengittävät ja nopeasti kuivuvat kuorivaatteet, softshell-takit sekä välikausihaalarit.
430 tulosta.

Mitä ovat välikausivaatteet tai kuorivaatteet?

Välikausivaatteet ovat suojaavia ja hyvin hengittäviä ulkovaatteita, jotka on valmistettu vettä ja tuulta hylkivistä materiaaleista. Ne sopivat erinomaisesti päällysvaatteiksi vaihteleviin sääolosuhteisiin. Meiltä löydät laajan valikoiman mukavia ja tyylikkäitä lasten välikausi- ja kuorivaatteita, jotka pitävät lapset kuivina ja lämpiminä vauhdikkaissa ulkoleikeissä. 

Kuoritakitkuorihousut ja tietenkin välikausihaalarit ovat tärkeä osa lapsen vaatekaappia, sillä ne tarjoavat joustavuutta ja suojaavat tehokkaasti tuulelta ja sateelta erilaisten ulkoaktiviteettien aikana.

Milloin kuorivaatteita käytetään?

Kuori- ja välikausivaatteet sopivat kevään ja syksyn arvaamattomiin keleihin sekä kerrospukeutumiseen. Yhdistämällä kuorivaatteita muihin vaatteisiin, voit luoda lapselle mukautuvan asukokonaisuuden, joka tarjoaa lisälämpöä kylminä päivinä liikkuvuudesta ja mukavuudesta tinkimättä.

Joustavat välikausivaatteet ovat käytännöllinen valinta kaikenlaiseen ulkoiluun lapsesi päivittäisestä koulukävelystä viikonlopun jännittäviin luontoseikkailuihin. Sopivilla kuorivaatteilla tuuli, sade ja kylmyys jäävät taka-alalle ja lapsi voi nauttia nauruntäyteisistä ulkoleikeistä joka säässä. 

Mitä eroa on sadevaatteilla ja kuorivaatteilla?

Sekä sadevaatteet että kuorivaatteet on suunniteltu pitämään lapset kuivina, mutta niiden välillä on kuitenkin joitain eroavaisuuksia. Sadevaatteet tarjoavat vesitiivistä suojaa märkinä päivinä ja ovat hyvä valinta silloin, kun sataa rankasti. Kuorivaatteet ovat sekä vettähylkiviä, tuulenpitäviä että hyvin hengittäviä. Kuori- ja välikausivaatteissa käytetyt materiaalit siirtävät myös kosteutta pois sisäpuolelta, joten ne pitävät lapsen olon mukavana ja kuivana myös päällysvaatteiden alla. Välikausivaatteet ovat omiaan aktiivisille lapsille, jotka tarvitsevat joustavaa, vaihtelevaan säähän soveltuvaa vaatetusta. 

Välikausivaatteet soveltuvat myös erinomaisesti lasten kerrospukeutumiseen. Kuoritakin, kuorihousujen tai kuorihaalarin alle voi helposti pukea eristäviä vaatteita, mikä tarjoaa joustavuutta erilaisiin lämpötiloihin ja aktiviteetteihin. Sadevaatteet puolestaan tarjoavat usein yhden suojakerroksen, joka suojaa tehokkaasti sateelta. Sadevaatteet eivät kuitenkaan välttämättä ole yhtä monipuolisia arkikäytössä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Meiltä Jollyroomilta löydät laajan valikoiman lasten välikausivaatteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä. Tutustu Didriksonsin, Lindbergin, Reiman, Nordbjørnin ja muiden merkkien valikoimiin!