Sadevaatteet

Sateen ei pitäisi estää lasta nauttimasta ulkoleikeistä ja raittiista ilmasta. Tutustu valikoimamme vuorellisiin ja vuorettomiin sadevaatteisiin ja valitse lapsellesi sopiva sadetakki, kurahousut ja kurahaalari. Meiltä löydät suositut testivoittajat ja sadevaatteita kaikenikäisille lapsille!
365 tulosta.

Laadukkaat sadevaatteet pitävät lapset kuivina kurakeleillä

Pilvinen ja sateinen sää ei ole este ulkoleikeille. Sadepäivät tarjoavat tilaisuuden lätäköissä pomppimiseen ja luonnosta nauttimiseen – on vain tärkeää pukeutua oikeanlaisiin vaatteisiin. Valikoimamme sadevaatteet varmistavat, että lapsesi pysyvät kuivina kaikenlaisessa säässä.

Ymmärrämme suojaavan varustuksen tärkeyden, joten olemme keränneet yhteen kattavan valikoiman kuravaatteita, joita lapset rakastavat ja joihin vanhemmat luottavat. Valitse vuorellinen sadeasu, sadetakki ja kurahousut kylmempiin päiviin ja vuorettomat sadevaatteet, kun on hieman lämpimämpää. Kuravaatteemme eivät ole pelkästään vedenpitäviä, vaan myös tyylikkäitä, kestäviä ja mukavia. Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät päällysvaatteet, etsitpä sitten kirjavaa kuosia harmaan päivän piristykseksi tai yksiväristä mallia, jota voi yhdistellä vapaasti muiden vaatteiden kanssa. Älä siis anna sateen estää hauskoja ulkoseikkailuja.

Hanki lapselle uudet sadevaatteet Jollyroomista

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme kaiken tarvittavan sujuvaan perhearkeen, mukaan lukien huippuluokan ulkovaatteet. Tuotemerkit, kuten Didriksons, Reima, Nordbjørn ja Petite Chérie Atelier ovat varmoja valintoja etsiessäsi kestäviä ja laadukkaita sadevaatteita.

Didriksons ja Reima ovat edelläkävijöitä korkealaatuisten ja kestävien vaatteiden valmistuksessa. Heidän tuotteisiin varustautuneena lapsi voi nauttia ulkoilusta kastumatta. Petite Chérie Atelier ja Nordbjørn ovat täydellisiä valintoja, kun etsit muodikkaita ja luotettavia vaatteita loputtomiin kuraleikkeihin. Tutustu myös kasvaville lapsille sopiviin säädettäviin malleihin. Ne pysyvät käytössä kaudesta toiseen ja ovat viisaita investointeja jokaiselle perheelle. 

Me ymmärrämme, että sinä vanhempana haluat tehdä hyviä hankintoja. Jokainen valikoimamme tuotemerkki on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, aivan kuten mekin. Lastenvaatteiden tulisi kestää lukemattomia seikkailuja ja pesukertoja, minkä vuoksi olemme valinneet valikoimaamme luotettavia ja vanhempien tuntemia merkkejä. Meiltä hankit erilaiset sadevaatteet, kuten vuorelliset kurahaalarit, sadeasut, sadehousut ja takit, joissa yhdistyvät turvallisuus, mukavuus ja tyylikkyys. Sadevaatevalikoimamme kattaa jokaisen lapsen tarpeet, ja voit antaa lapsen hyppiä ja läiskiä kuralätäköissä huoletta. Onnea sadepäivien varalle!