Valokirjaimet

Valokirjaimet ovat kauniita kirjainten muotoisia valaisimia, jotka voi asettaa lastenhuoneen kirjahyllylle tai seinälle valaisemaan. Kirjoita lapsesi nimi tai suosikkisana sisustusvalokirjaimia yhdistelmällä ja luo ainutlaatuinen tunnelma lastenhuoneeseen. Jollyroomista saat suositut kirjainvalaisimet lastenhuoneeseen edullisesti. Valitse omat lempikirjaimesi – oli se sitten oma tai rakkaan kullannupun lempikirjain tai jokin hauska sana!
57 tulosta.

Tyylikkäät valokirjaimet lastenhuoneeseen

Valokirjan on jokaisen lastenhuoneen sisustuksen ihana ja kaunis yksityiskohta. Mikään ei ole niin helppoa, kuin kodikkaan ja tyylikkään tunnelman luominen oikeanlaisella valaistuksella. Valolamput ovat suosittu ja yksinkertainen sisustuselementti, jonka voi helposti tuunata juuri sinun lapsesi mieltymysten mukaan. Voit hankkia esimerkiksi valolampun, joka on lapsesi nimen ensimmäisen kirjaimen muotoinen, tai kirjainyhdistelmän, jolla on sinulle henkilökohtainen merkitys. Riippumatta siitä, minne valokirjaimet asetat, ovat ne yksi kotisi helmistä.

Löydä kaikki valokirjaimet Jollyroomilta

Kun haluat sisustaa lapsesi huoneen ja antaa sille pisteen i:n päälle, suosittelemme valokirjaimia. Nämä uskomattoman kauniit lamput voit asettaa joko seinälle tai käyttää niitä pöytälamppuna. Vaalea muovi tekee valokirjaimista raikkaat, ja valaisimen pyöreät lamput luovat nostalgista tunnelmaa. Samalla valaisimet auttavat lasta kirjainten opettelussa, ja halutessasi voit ostaa kaikki lapsesi nimeen kuuluvat kirjaimet. Niiden avulla lapsi varmasti oppii aakkoset nopeasti. Alice & Foxin valokirjaimet ovat tyylikäs ja suosittu valinta – myös lasten kesken. Ja jotta koko huone olisi sisustettu samalla teemalla, voit ostaa myös valojen kanssa yhteensopivia tauluja ja julisteita, mustavalkoisina tai värillisinä.