Valosarjat

Sisusta lastenhuone persoonallisella tavalla kauniiden valosarjojen avulla! Valosarjoissa on useita pieniä lamppuja, jotka yhdessä valaisevat lastenhuonetta ihastuttavalla tavalla. Valikoimastamme löydät muun muassa klassiset kauniit pallovalot, kirkkaat tähtivalosarjat sekä muut tyylikkäät valaisimet. Laajassa valikoimassamme on kauniin värisiä valosarjoja, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi!
36 tulosta.

Kauniit ja tunnelmalliset valosarjat lastenhuoneeseen

Valosarjat ovat helppo ja supetrendikäs sisustusratkaisu lastenhuoneeseen. Valosarjat on saatavissa useissa ihanissa väreissä, kuvioissa ja muodoissa, ja ne tuovat ihanaa tunnelmaa sekä lämmintä valoa lastenhuoneeseen. Valikoimastamme löydät sekä paristokäyttöisiä että virtajohdolla toimivia valosarjoja, joten voit asentaa valot juuri sinne, minne haluat: peilin reunoille, verhotankoon tai vaikka lasivaasiin. Valosarjoja on saatavissa useita erilaisia tunnetuilta tuotemerkeiltä Happy Lights, Bloomingville ja Alixe & Fox.

Löydä ihana valosarja Jollyroomilta

Valosarja viimeistelet helposti lastenhuoneen sisustuksen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia valosarjoja, joita voit myös helposti yhdistellä keskenään. Valosarjoja on saatavilla eri värisinä, pituuksina, kokoisina ja muotoisina – esimerkiksi palloina, hauskoina lintuina ja kukkina. Ne tuovat oman tunnelmansa lastenhuoneeseen, ja halutessasi myös kaikkiin muihin huoneisiin. Ja mikäli haluat sisustaa lasten huoneen yhtenäisen teeman mukaan, löydät meiltä myös valosarjojen kanssa yhteensopivat vuodekatokset, vuodetekstiilit ja koristetyynyt.