Yhdistelmävaunut

Yhdistelmävaunut ovat kätevät vaunut, joiden mukana tulee erillinen istuinosa sekä makuuosa, joiden avulla voit helposti muuttaa lapsen asentoa vaunuissa. Tämä mahdollistaa sen, että voit käyttää vaunuja aina lapsen syntymästä taaperoikään saakka. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman yhdistelmävaunuja sekä useita eri malleja lukuisilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Crescent, Baby Jogger, Beemoo, Moweo sekä Hauck. Valikoimassamme on myös markkinoiden testivoittajat ja suosikkivaunut!

Myydyimmät

 • 329 tulosta.

  Helppo arki yhdistelmävaunujen kanssa

  Yhdistelmävaunuissa on monia mainioita ominaisuuksia – kyseessä ei ole ainoastaan lastenvaunut, jolla on pitkä käyttöikä. Saat nimittäin uskomattamat helppokäyttöiset vaunut, jotka mukautuvat monenlaiseen menoon. Yhdistelmävaunujen vaunukoppa ja istuinosa mahdollistavat vaunujen käytön jo vauvan syntymästä lähtien aina siihen saakka, kunnes vaunuja ei enää tarvita. Sinun tarvitsee ainoastaan irrottaa vaunukoppa ja vaihtaa sen istuinosaan silloin, kun lapsesi on tarpeeksi vanha istumaan vaunuissa – ja näin käytät vaunuja vielä muutaman vuoden lisää!

  Jollyroom taitaa yhdistelmävaunut

  Jollyroomilta löytyy laaja valikoima erilaisia yhdistelmävaunuja: kaikkea Hauckin moderneista yhdistelmävaunuista aina Tutekin klassisiin retrotyylisiin vaunuihin – puhumattakaan Akta Gracon omaperäisestä ja tyylikkäästä muotoilusta tai Baby Joggerin ainutlaatuisista lastenvaunuista. Ja tässä oli ainoastaan muutama esimerkki!

  Useita valikoimamme yhdistelmävaunuja voidaan käyttää Travel System -vaunuina. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vaunukopan ja istuinosan ohella liittää myös turvakaukalon vaunujen runkoon. Se on erittäin näppärää esimerkiksi silloin, kun haluat siirtää nukkuvan vauvan autosta vaunuihin herättämättä lasta. Usein turvakaukalon kiinnittämiseen tarvitaan kuitenkin adapterit ja kaikki markkinoiden turvakaukalot ja vaunut eivät ole yhteensopivia keskenään – luethan siis tuotekuvauksen huolellisesti!

  ;