-54%

Petite Chérie Istuinpehmuste Angulus, Black

18,90 € 40,90 € Sinä säästät: 22 € (-54%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Petite Chérie -istuinpehmuste on pehmeä ja tyylikäs lisävaruste lastenvaunuihin. Istuinpehmusteen avulla voit tehdä lastenvaunuista ja rattaista juuri sinun sekä lapsesi näköiset! Universaali istuinpehmuste sopii useimpiin markkinoiden lastenvaunumalleihin.

Petite Chérien istuintyynyjen toinen puoli on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta polyesteristä. Istuinpehmusteen toinen puoli on puolestaan lämmittävää fleeceä. Voit vaihdella istuinpehmusteen puolta vuodenajan mukaan: kylmemmällä säällä voit kääntää fleecen lämmittämään lastasi ja lämpiminä päivinä antaa polyesterin viilentää.

Istuinpehmusteessa on myös aukot rattaiden ja vaunujen viisipistevaljaille.

Mitat: 80 x 30 cm.

Materiaali:
Vuori: Polyesteriä.
Alapuoli: Fleeceä.
Päälliskangas: Polyesteriä, pintakäsitelty polyuretaanilla (Bionic Finish Eco).
Pesuohje: 40 astetta.

Väri: Harmaa/Kuvioitu.
Artikkelinro. 720172

Tuotemerkki

Petite Chérie

Petite Chérie valmistaa lastentarvikkeita hyvännäköisellä ja käytännöllisellä designilla. Tuotteet tehdään korkealaatuisiksi, tyylikkäiksi ja toiminnallisiksi. Petite Chérien tavoitteena on helpottaa vanhempien arkea ja tuotteet kehitetään moderniin yhteiskuntaan sopiviksi. Valikoimassa on mm. lastenvaunuja, hoitolaukkuja, babysittereitä ja huonekaluja sekä upea kokoelma lämpöpusseja ja istuinpehmusteita useissa eri väreissä ja kauniilla kuvioilla.

Katso lisää Petite Chérie »