• Hauck-header-1920x700.jpg

Hauck

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Hauck-tuotteita. Jo vuodesta 1923 alkaen Hauck on valmistanut luotettavia ja käytännöllisiä lastentarvikkeita, ja he ovat tänäkin päivänä yksi markkinoiden johtavista lastentarvikevalmistajista. Valikoimastamme löydät muun muassa Hauckin matkasängyt, turvaportit, rattaat ja yhdistelmävaunut useissa malleissa. Hauckin tavoitteena on helpottaa vanhempien arkea luotettavilla lastentarvikkeilla, joiden hintalappu ei huimaa päätä. 

100 tulosta.

Käytännöllisiä apuvälineitä lapsiperheen arkeen Hauckilta

Lastenvaunut, matkasängyt, kantoliinat, turvaportit, hoitolaukut, turvaistuimet autoon – erilaisia apuvälineitä nykypäivän lapsiperheen arkeen on monia. ‘’Onneksi!’’, ajattelevat useimmat vanhemmat. Miettikääpä, kuinka hankalaa arki on aikaisemmin mahtanut olla.

Hauck-tuotemerkki on tuotteillaan myötävaikuttanut tämän päivän lapsiperheiden helppoon arkeen. Hauck valmistaa muun muassa hyviä ja tyylikkäitä lastenvaunuja, matkasänkyjä, hoitolaukkuja, turvaportteja ja turvaistuimia. Nämä kaikki tuotteet on valmistettu siksi, että arki lasten kanssa olisi niin helppoa kuin mahdollista!

Hauck Jollyroomilla

Meiltä Jollyroomilta löydät suuren valikoiman Hauck-tuotteita lapsiperheen arkeen. Meillä on Hauckin matkasängyt ja lastenrattaat, hoitolaukut sekä makuupatjat – you name it. Mikäli etsit Hauckin tuotteita, olet todennäköisesti saapunut oikeaan paikkaan. Ja jotta olisit täysin varma siitä, että teet hyvät ostokset meiltä, tarjoamme hintatakuun kaikille asiakkaillemme!