Haalarit

Pue lapsesi lämpimästi ulkoleikkejä varten! Lämmin ja tuulenpitävä haalari on erinomainen vaate kylmään ilmaan, sillä se ei päästä lunta tai kosteutta sisään selkäpuolelta. Yksiosainen haalari on myös helppo pukea ja riisua. Meiltä löydät laajan valikoiman lasten haalareita eri väreissä ja malleissa. Valikoimastamme löydät tunnetut tuotemerkit, kuten Didriksons, Nordbjørn, Reima, Ticket to Heaven.
328 tulosta.

Lämpimät toppahaalarit kaikenikäisille lapsille

Leikki on lasten työtä – ja siksi lapsella tulee olla kunnon ulkovaatteet leikkimiseen. Lasten haalareiden ominaisuuksista ei kannata tinkiä, sillä vedenpitävät, kestävät ja sievät haalarit pitävät pintansa vuodesta toiseen. Markkinoilla on myös olemassa haalarimalleja, joita voi käyttää useamman kauden niiden pidennettävien hihojensa ansiosta. Lapsen haalaria hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota myös haalarin vesipilariarvoon sekä hengittävyyteen. Haalareiden suhteen pääasia on kuitenkin se, että lapsi pysyy kuivana ja lämpimänä talven leikeissä. Mikäli vauvasi on vielä liian pieni haalariin, suosittelemme käytännöllistä kaukalopussia, joka on erinomainen esimerkiksi nopeille ostosreissuille.

Toiminnalliset talvihaalarit Jollyroomilta

Olipa hakusessasi Reimatecin haalari, testivoittajahaalari tai hieman kevyempi välikausihaalari, löydät haluamasi todennäköisesti meidän laajasta lastenvaatevalikoimastamme! Jollyroomilla myytävät haalarit ovat tunnetuilta ja laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Reima, Ticket to Heaven ja 8848 Altitude. Meiltä saat myös lasten toppahousut ja talvitakit, mikäli lapsesi ei tykkää pukeutua kokohaalariin. Muista myös suojata lapsesi korvat ja sormet lämpimällä pipolla ja hansikkailla!

Mikäli epäröit haalarin koon suhteen, voit soittaa tai laittaa sähköpostia osaavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään oikean kokoisen haalarin valitsemisessa. Kaupassamme on hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että saat lastenvaatteet ja muut tuotteet meiltä netin parhaimpaan hintaan!

;