Varautukaa yhdessä lapsesi kanssa viileämpiin vuodenaikoihin! Pue lapsesi ihanan lämpimään kaulahuiviin tai kauluriin, joka suojaa lapsesi kaulaa ja niskaa kylmältä viimalta. Meiltä löydät ihanan pehmeitä ja värikkäitä kaulahuiveja sekä kaulureita kaikenikäisille lapsille. Älä unohda ostaa yhteensopivia hanskoja!
57 tulosta.

Kaulahuivit ja kaulurit lapsille

Suomen säässä tulee varmasti kylmä, mikäli pakkasta vastaan ei ole suojautunut oikeilla varusteilla. Jopa aurinkoisina päivinä kylmä tuuli saattaa hiipiä iholle, kun pikkuinen on ulkona leikkimässä tai odottamassa bussia. Ja vaikka ulkoleikeissä tulee usein lämmin, saattaa pakkanen silti vaurioittaa suojaamattomia ihoalueita. Siksi onkin valmistauduttava kunnon partiolaisen tavoin, ja hankittava kunnon kaulahuivi ja kauluri kurkun ja niskan suojaksi! Pujauta huivi takin alle tai sujauta kauluri pään yli, ja voit olla varma, että lapsesi on mukava olla – eikä niskakivut tai kurkkukipu pääse yllättämään!

Iso valikoima huiveja Jollyroomilla

Vaikka kaulahuivi ja kauluri ovatkin vain yksi, yksinkertainen osa lapsen koko ulkovarustusta, on se myös todella tärkeä osa sitä. Oikeanlainen huivi – esimerkiksi fleecehuivi – vaikuttaa paljon siihen, kuinka lämmin lapsen on olla. Meiltä voi valita juuri sinun lapsellesi ja erilaisiin sääolosuhteisiin sopivat huivit tunnetuilta ja luotetuilta tuotemerkeiltä kuten Joha, Reima, Didriksons ja monilta muilta.

Ja mikäli tutustut muuhun ulkovaatevalikoimaamme, huomaat pian, että saa meiltä myös paljon muutakin kuin vain kaulureita ja kaulaliinoja. Niiden lisäksi meiltä saat nimittäin myös hatut ja pipot, hanskat ja lapaset, vedenkestävät talvivaatteet ja paljon muuta – kaikki, mitä lapsi tarvitsee leikkeihin lumessa, loskassa ja sateessa.

Kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi netin parhaaseen hintaan. Jollyroomilla on nimittäin hintatakuu. Meiltä saat tarvittaessa myös apua oikeanlaisten tuotteiden valintaan. Käänny siis rohkeasti osaavan asiakaspalvelumme puoleen ja kysy neuvoa! Tervetuloa shoppailemaan!