Talvivaatteet

Älä anna pienen pakkasen estää talven ulkoleikkejä – varaudu talvisäähän kunnon toppavaatteilla! Meiltä löytyy kattava valikoima lasten talvivaatteita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten LEGO Wear, Didriksons, Reima sekä Bergans. Valikoimassamme on lukuisia toppahousuja, talvitakkeja, haalareita ja lasketteluvaatteita.
947 tulosta.

Käteviä ja kestäviä talvivaatteita vuoden kylmiin päiviin

Meillä täällä pohjolassa on talvisin kylmää, ellei jopa todella kylmää! Toisin sanoen kunnon talvivaatteet ovat aivan ehdoton juttu erityisesti lapsille, joiden ulkoleikkejä pakkaset eivät pysäytä. Kylmällä säällä lämpimät ja kestävät talvivaatteet tulevat tarpeen ja kaikille pipoille, hanskoille sekä vuoratuille kengille tulee taas käyttöä! Ulkovaatteiden lisäksi on muistettava myös oikeanlaiset väliasut ja lämpökerrastot, kuten fleecepaidat, villapaidat ja villa-alusasut, jollaiset jokaiselta lapselta tulisi löytyä. Kaiken tämän keskellä jokainen pohjoismaisen perheen vanhempi on varmasti lämpimän pukeutumisen asiantuntija!

Jollyroomilla on Pohjoismaiden laajin online-valikoima lasten talvivaatteita

Uskallamme luvata, että löydät meiltä kaikki tarvittavat ja toivotut talvivaatteet. Laadukkaat talvitakit ja haalarit takaavat onnistuneen talven, ja kaikki tuotteemme ovat suosituilta tuotemerkeiltä kuten Didriksons, Reima ja Mini A Ture. Valikoimaamme kuuluu totta kai myös toppahousut, pipot, hanskat, lapaset, kaulurit, villavaatteet, alusasut ja fleece-lämpökerrastot – unohtamatta tietenkään talvikenkiä!

Jollyroomilta saat kaiken, mitä suomalainen perhe lapsineen tarvitsee selvitäkseen talvesta! Huomaathan, että Jollyroomin asiakkaana saat hintatakuun kaikille tuotteillemme. Tutustu koko vaatevalikoimaamme, sillä meiltä löydät kaikkea kaikenikäisille lapsille: sadevaatteet, bodyt, naamiaisasut – you name it!

;