Fleecehousut

Ihanan pehmeät fleecehousut pitävät lapsesi jalat lämpiminä vuoden viileimpinä päivinä! Meiltä saat useita lämpimiä ja värikkäitä fleecehousuja kaikenikäisille lapsille. Valikoimassamme on useita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Reima, LEGO Wear, Mikk-Line, Lindberg sekä Bergans.
46 tulosta.

Fleecehousut – erinomaiset ja toiminnalliset housut lapsille

Fleecevaatteet ovat lastenvaatteiden arjen klassikoita. Pehmeät ja miellyttävät fleecehousut jalassa lapsi voi viettää vapaapäivää kotona sisällä – tai vaihtoehtoisesti leikkien ulkona, jolloin housut toimivat mainiona aluskerrastona ulkovaatteiden alla. Fleece on erityisen miellyttävää materiaalia, sillä se kuljettaa kosteuden pois iholta, mutta pitää silti lämpimänä kylmemmälläkin säällä. Materiaalina fleece on kevyttä ja se tuntuu erittäin ihanalta ja pehmeältä ihoa vasten. Onneksi markkinoilla on nykyisin lukuisia mainioita fleecehousuja, -takkeja ja joukko muita fleecestä valmistettuja vaatteita!

Fleecehousut lapsille ja vauvoille Jollyroomilta

Jollyroomilta saat lämpimät fleecehousut kaikenikäisille lapsille. Kaikki myymämme fleecehousut ovat korkealaatuisia, istuvia ja ne ovat saatavissa useissa eri väreissä ja malleissa. Voit ostaa siis fleecehousut lapsellesi aluskerrastoksi tai kotihousuiksi. Mikä olisikaan ihanampaa kuin värikkäät ja lämpimät fleecehousut? Valikoimassamme on lasten fleecehousuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten 8848 Altitude, Didriksons ja Lindberg – ihan vain muutaman mainitaksemme!

Kannattaa kurkata myös muut lastenvaatekategoriamme, mikäli etsit lapsellesi jotakin muuta kuin fleecevaatteita. Meiltä saat esimerkiksi lasten suositut villavaatteet. Valikoimastamme löytyy toki myös ihania vaatteita äideille, mikäli fleece- tai villahousut eivät olleetkaan perheen ostoslistalla. Muistathan myös, että Jollyroomilla on käytössä hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että saat meiltä lastenvaatteet edullisesti – ja vieläpä netin parhaaseen hintaan!