Fleecetakit & Fleecepaidat

Ihanan pehmeä fleecetakki pitää lapset lämpiminä kylmässä säässä! Valikoimastamme löydät sekä lasten perinteiset fleecetakit että tyylikkäät pilee- ja teddytakit. Valitse suosikkisi useiden mallien ja suosittujen merkkien joukosta.
276 tulosta.

Miksi valita fleecetakki?

Etsitkö sekä lämpimiä, mukavia että monipuolisia vaatteita lapsen vaatekaappiin? Fleecevaatteissa yhdistyvät kaikki nämä ominaisuudet ja ne ovatkin erinomainen valinta lapsen ulkoseikkailuihin! Fleecetakkiin, fleecepaitaan tai pileetakkiin pukeutuneena lapsen olo pysyy mukavana ja lämpimänä niin välikauden retkillä ja kuin lumisissa talviaktiviteeteissakin. Mutta mitä fleece oikein on?

Fleecetakit, -paidat ja pileetakit on valmistettu lämpöä eristävästä ja kestävästä materiaalista, joka on kuitenkin samalla kevyttä. Fleece jäljittelee villaa, mutta kestää paremmin kosteutta ja kuivuu nopeammin kuin villa. Tunnetut merkit, kuten Nordbjørn, Didriksons, Lindberg ja Petite Chérie Atelier ymmärtävät perheiden tarpeet ja tarjoavat lapsille lukuisia suojaavia ja lämmittäviä fleecevaatteita.

Talvella fleecevaatteet sopivat erinomaisesti kerrospukeutumiseen, ja keväällä ja syksyllä ne toimivat hyvin päällysvaatteina tai toisena kerroksena takin alla.

Milloin fleecetakkia, fleecepaitaa tai pileetakkia kannattaa käyttää?

Monipuolisia fleecevaatteita voi käyttää ympäri vuoden, sillä fleece on hyvin eristävä materiaali, joka pitää lämmön lähellä vartaloa ja siirtää kosteutta pois pitäen lapsen kuivana ja lämpimänä niin puistoleikeissä, metsäretkillä kuin päiväkodin pihallakin. Fleece sopii myös erinomaisesti kerrospukeutumiseen. Kun vaatteita pukee kerroksittain, niitä on helppo lisätä tai vähentää sään ja aktiviteetin mukaan. Fleece- ja teddytakit ja pileehupparit toimivat lämpiminä päällystakkeina viileinä kesäpäivinä tai leudompina päivinä keväällä ja syksyllä. Sateisessa ja koleassa säässä fleecepusero tai teddypaita lämmittää sadetakin tai kuoritakin alla. Talvella fleecevaatteita voi käyttää lämmittävinä välikerroksina toppavaatteiden alla, jolloin lapsi pysyy lämpimänä lumisissa talviaktiviteeteissa.

Fleece on myös todella kestävää, joten lapsesi voi nauttia leikeistä täysin rinnoin, eikä sinun tarvitse huolehtia vaatteiden kulumisesta. Nordbjørn, Didriksons, Petite Chérie Atelier, Lindberg ja monet muut merkit tarjoavat lukuisia laadukkaita fleecevaatteita, jotka kestävät lukemattomia pesukertoja ja pysyvät käytössä kaudesta toiseen.