Fleecetakit & Fleecepaidat

Ihanan pehmeä fleecetakki pitää lapset lämpiminä kylmässä säässä! Valikoimastamme löydät sekä lasten perinteiset fleecetakit että tyylikkäät pilee- ja teddytakit. Valitse suosikkisi useiden mallien ja suosittujen merkkien joukosta.
285 tulosta.

Lämpimät ja ihanat fleecetakit lapsille

Täällä pohjoisessa on enemmän kylmiä kuin lämpimiä päiviä, joten siksi me suomalaiset olemme taitavia pukeutumaan sään mukaan. Vaihtelevien sääolosuhteiden takia useimpien vaatekaapista löytyy käytännölliset talvivaatteet sekä lämpimät toppavaatteet – sekä aikuisille että lapsille. Yhtenä päivänä kunnon sadevaatteet ovat tarpeelliset ja toisena taas kevyt t-paita on paras asuste säähän. Aamulla aurinko saattaa lämmittää, mutta iltapäivällä toinen kerros vaatteita onkin tarpeen. Lastenvaatteiden suhteen on tärkeää, että ne ovat kevyitä, mukavia päällä ja helppo vaihtaa tarvittaessa – ja juuri tällaisia fleecevaatteet ovat! Vanhemman näkökulmasta on myös tärkeää, että vaatteiden hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja vaatteet ovat laadukkaita.

Jokaisen tulisi omistaa vähintään yksi fleecetakki, sillä se on aina valmis käytettäväksi. Fleecetakkia voidaan käyttää niin kesäiltojen viiletessä sekä kylmimpinä talvipäivinä. Pidä keho lämpimänä pukemalla päälle pehmeä ja lämmin fleecetakki, joka tekee olosi miellyttäväksi!

Fleecetakit ja fleecepaidat Jollyroomilta

Olipa kyseessä sitten kevyt fleecetakki, jonka voi vetää t-paidan päälle tai lämmittävä välikerros sadetakin alle, täältä löydät etsimäsi. Valikoimassamme on tunnettuja laatumerkkejä, kuten Didriksons, Reima, Hummel ja paljon muita merkkejä, joilla on kokemusta laadukkaiden ja kestävien vaatteiden valmistamisesta sekä lapsille että aikuisille. Näissä vaatteissa on leukasuoja, taskuja, aukot peukaloille, korkeat kaulukset sekä tietenkin laadukas fleecemateriaali, joka hengittää ja pitää lämpimänä. Kiiruhda siis sukeltamaan uusimpien ja parhaimpien lastenvaatteiden sekaan ja tee parhaat ostokset netissä – juuri silloin kun haluat! Me tarjoamme sinulle hintatakuun, joten saat tuotteet meiltä aina netin edullisimpaan hintaan.