Fleecehaalarit

Pidä lapsesi lämpimänä talven paukkupakkasilla ihanan fleecehaalarin avulla! Täältä löydät useat eriväriset ja -malliset lasten fleecehaalarit. Valikoimassamme on tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Reima, Ticket to Heaven sekä LEGO Wear. Tutustu valikoimaamme ja tee löytöjä pehmeiden fleecehaalareiden joukosta!
52 tulosta.

Lämpimät fleecehaalarit joka säähän

Mikäli liikut autolla lapsesi kanssa lämpimästä kodista esimerkiksi kauppaan tai kylään, voi lapsellesi tulla kuuma autossa paksussa toppahaalarissa. Sama pätee myös vaunuissa istumiseen ja nukkumiseen – mikäli vaunuissa on lämpöpussi, lampaantalja tai paksu viltti. Oivallinen vaihtoehto paksun toppahaalarin tilalle on fleecehaalari, joka sopii myös kylmemmällä säällä haalarin alle aluskerrastoksi. Kaikista kylmimmillä pakkasilla kannattaa tosin haalarin alle pukea lämmin villahaalari, joka on ominaisuuksiltaan hieman erilaisempi kuin fleecekuitu. Erittäin mainio ominaisuus fleeceasuissa on myös se, että niitä voidaan pitää sinällään kotona! Varsinkin kaksiosaiset ja pehmeät fleeceasut, joissa on fleecehousut ja fleecetakki tai paita, ovat erinomaisia pelkkään kotona oleskeluun!

Fleecestä valmistetut haalarit kaikenikäisille lapsille Jollyroomilta

Etsitpä sitten lapsellesi Reiman hupullista fleecehaalaria, Lindbergin välihaalaria toppapuvun alle tai Nordbjørnin kaksiosaista fleecepukua, olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä Jollyroomilta saat fleecehaalarit, takit, housut ja asut vastasyntyneille, taaperoikäisille ja hieman vanhemmillekin lapsille! Muistathan, että lapsissa on hurjan paljon yksilöllisiä eroja kokojen suhteen. Etenkin vauvan haalarin kokoa voi olla vaikea arvioida etukäteen, joten kannattaa ottaa mieluummin reilumpi koko kuin liian pieni. Voit myös kysyä apua osaavasta asiakaspalvelustamme, mikäli epäröit haalarin koon suhteen.