Täältä löydät käytännölliset sekä upeat lasten kellot, jotka auttavat lastasi ajan hahmottamisessa. Valikoimastamme löytyvät värikkäät ensikellot koululaiselle, prinsessakellot sekä tunnettujen hahmojen kuvilla varustetut lasten rannekellot. Tutustu valikoimaamme ja tee upeita löytöjä useiden eri tuotemerkkien ja mallien joukosta!

Rannekello – lapsen paras ystävä ajan opettelussa

Lapset opettelevat lukemaan kellotaulua viimeistään koulutaipaleen ensimmäisinä vuosina. Silloin lapsi alkaa ymmärtää, kuinka aika toimii ja mikä tehtävä kellon kolmella viisarilla on. Usein lapsi tuntee ylpeyttä uuden taidon oppiessaan, eikä sen vuoksi malta olla lukematta aikaa aina kellon nähdessään. Mikä olisikaan siis parempi lahja lapselle kuin aivan oma rannekello! Lasten rannekellot ovat usein aikuisten kelloja värikkäämpiä ja kellotauluja koristavat kuviointi tai lempisankarien kuvat. Niinpä kello on paitsi hauska, myös erittäin hyödyllinen osa lapsen arkea, sillä mieluisan väristä ja näköistä kelloa tulee käyttäneeksi mielellään päivittäin. Kestävät ja laadukkaat rannekellot kulkevat lapsen mukana läpi koulutaipaleen aina siihen asti, kun kellon remmi jää pieneksi lapsen varttuessa.

Jollyroomilta teet kellohankinnat käden käänteessä!

Me täällä Jollyroomilla haluamme olla mukana tukemassa lapsesi arkea sekä arkipäiväiväisten taitojen kehitystä. Olemmekin tehneet töitä parhaan mahdollisen kellovalikoiman luomiseksi, tarjoten tietysti vain markkinoiden suosituimpia tuotemerkkejä, kuten GULNorth 13.5Spectrafence ja Watchitude. Lisäksi valinnanvaraa riittää perinteisten rannekellojen ja digitaalisten GPS-kellojen väliltä. Voittekin lapsesi kanssa yhdessä tutustua kelloihin ja valita kellon, joka sopii parhaiten tarpeisiinne. Tarkista samalla kertaa myös sivustomme tarjoamat vauvanvaatteet ja lasten kengät!

Haluamme myös pitää huolen siitä, että saat ostamasi kellot netistä parhaaseen mahdolliseen hintaan – senpä vuoksi tarjoammekin sinulle hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan!