Kypärämyssyt

Varautukaa yhdessä lapsesi kanssa viileämpiin vuodenaikoihin! Pue lapsellesi ihanan lämmin kypärämyssy, joka suojaa lapsesi korvia ja niskaa kylmältä viimalta. Meiltä löydät useita ihanan pehmeitä ja värikkäitä kypärämyssyjä edullisesti lapsille ja vauvoille. Älä unohda ostaa yhteensopivia hanskoja!
119 tulosta.

Kypärämyssyt lapsille

Jokainen lapsi on valmis leikkimään kylmässä ja kosteassa Suomen säässä, kun kaulalla on kudottu kauluri tai kaulahuivi ja päässä on kunnon kypärämyssy! Sitä melkein toivoisi, että aikuisten asusteet olisivat yhtä käytännöllisiä kuin lasten asusteet – kylmissään bussipysäkillä värjötellessä tai vastatuuleen pyöräillessä olisi ihanaa, mikäli päällä olisi lämmin kypärämyssy, talvihaalari ja toppahanskat. Paksu kypärämyssy lämmittää korvia, otsaa, niskaa ja rintaa. Kypärämyssy päässä lapsi voi leikkiä ulkona jopa tuntien ajan, ilman että korville tulee kylmä. Ei siis ole olemassa huonoa säätä, on vain vääränlaista pukeutumista!

Valikoima kypärämyssyjä Jollyroomilta

Etsitpä sitten värikästä Johan kypärämyssyä, joka on valmistettu villasta tai kestävää Reiman kypärämyssyä, löydät ne molemmat laajasta lastenvaatteiden valikoimastamme. Lasten myssyissä on upeita kuvioita ja osa kypärämyssyistä on tarkoitettu erityisesti vauvoille ja osa hieman vanhemmille lapsille. Lyhyesti sanottuna, meiltä saat kypärämyssyt kaikenikäisille lapsille. Talvileikit on siis pelastettu!

Valikoimastamme saat myös lasten päällysvaatteet, kuten takit ja haalarit markkinoiden parhaimmilta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Lindberg tai Mini A Ture. Suuren valikoimamme ansiosta voit hankkia talvivaatteet lapsellesi yhdellä kertaa! Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteista tai tilaamisesta, voit soittaa osaavaan asiakaspalveluumme, josta saat neuvoja sekä puhelimitse että sähköpostitse.