Vaipparoskis on kätevä tarvike kylpyhuoneeseen ja hoitopöydän ääreen, jossa vaihdat vaipat vauvallesi. Valikoimassamme on useita erilaisia vaipparoskiksia, joihin on saatavana myös yhteenkuuluvia täyttöpusseja. Vaipparoskis on helppo täyttää, käyttää ja tyhjentää. Mikä parasta, se pitää vaipan hajut poissa! Meiltä saat vaipparoskikset suosituilta tuotemerkeiltä, kuten UBBI, Korbell ja Sangenic.

25 tulosta.

Hajuttomat ja antibakteeriset vaipparoskikset kylpyhuoneeseen

Jos sinulla on vauva kotona, tunnistat varmasti likaisen vaipan erikoisen hajun. Hajuun tietenkin tottuu, kuten moneen muuhunkin asiaan juuri lapsen saatuaan. Voit myös hemmotella itseäsi apuvälineillä, jotka tekevät pienlapsiperheen arjesta sujuvampaa ja vähentävät epämiellyttävää hajua. Yksi sellainen apuväline on hajuton vaipparoskis! Markkinoilla on monenlaisia upeita, hajuttomia ja antibakteerisia vaipparoskiksia. Moderni vaipparoskis ei pelkästään sulje sisäänsä pahaa hajua vaan tappaa myös samalla bakteereja antibakteeristen lisäpussien avulla! Halutessasi hajuttoman kylpyhuoneen ja kodin, vaipparoskis on juuri se mitä tarvitset!

Löydä hajuttomat vaipparoskikset Jollyroomilta

Meiltä löydät suuren valikoiman hajuttomia ja antibakteerisia vaipparoskiksia tunnetuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Korbell, Tommee Tippee ja UBBI. Kauniin värinen ja tyylikäs vaipparoskis sulautuu upeasti kylpyhuoneesi sisustukseen. Valikoimastamme löydät myös täyttöpussit uuteen vaipparoskikseesi.

Meiltä saat tuotteet, jotka helpottavat arkeasi pienten lasten kanssa. Suuresta valikoimastamme löydät potat, kuumemittarit, lastenvaunut ja turvaistuimet. Tervetuloa ostoksille!