Kuumemittarit

Lapsen kuumeen mittaaminen onnistuu helposti valikoimamme kuumemittareilla. Valikoimassamme on erilaisia kuumemittareita, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Täältä löydät muun muassa digitaaliset kuumemittarit, korvakuumemittarit ja mittarit, joilla kuumetta voi mitata myös lapsen ohimolta. Monet valikoimamme kuumemittarit toimivat myös lämpömittareina kylpyveden, lastenruoan ja huoneenlämmön mittaamiseen.
15 tulosta.

Kuumemittari – Korvaamaton apu vanhemmalle

Jokaiselle vanhemmalle lienee tuttua se, että flunssakauden iskiessä se myös kiertää läpi tarhan tai koulun. Kuumeilu on varsin ikävää aikaa lapselle, mutta kuumemittarin avulla vanhemman on helpompaa seurata lapsen kuumeen kehitystä.

Tuotevalikoimamme kuumemittarien avulla saat mitattua lapsesi kuumeen vaivattomasti ja nopeasti. Erilaisia vaihtoehtoja on monenlaisia, olipa etsinnässä sitten digitaalinen kuumemittari, korvalämpömittari tai otsakuumemittari. Kosketusta vaatimattomat lämpömittarit ovat lisäksi sillä tavalla käteviä, että niiden avulla pystyt mittaamaan näppärästi lapsen kuumetilan lisäksi myös vaikkapa kylpyveden tai ruoan lämpötilan. Niinpä ne ovat hyvin monikäyttöisiä! Jotkin mittarit myös tallentavat aiemmat mittaukset laitteen muistiin tai tarjoavat mahdollisuuden lämpötilojen seurantaan erillisen sovelluksen avulla.

 

Kätevät kuumemittarit Jollyroomilta

Jollyroomin tuotevalikoimassa on lasten kuumemittareita erilaisilta tuotemerkeiltä, kuten MotorolaChiccoBraun ja Tommee Tippee. Valikoimamme tuotteiden joukosta löydät myös muut tarpeelliset ja hyödylliset lasten hygieniatarvikkeet, kuten nenäimuritpesulaput ja vaipparoskikset. Pienikokoiset hygienianhoitovälineet kulkevat näppärästi mukana joko hoitolaukussa tai sitten lapsen ikiomassa toilettilaukussa.

Kuumeesta kärsivän lapsen on hyvä juoda tavallista enemmän kylmää juotavaa, sillä kuumeinen olo lisää nesteen tarvetta. Kuumeilu ei ole ikinä erityisen mukavaa, mutta leikkisät tuttipullotnokkamukitjuomapullot ja mukit voivat tehdä tästä ainakin hitusen siedettävämpää. Kuumeisen lapsen kannattaa pukeutua kehon lämpötilaa sääteleviin ja hengittäviin materiaaleihin, joten pidä huoli myös siitä, ettei lapsi ole ylipukeutunut hiostavasti, vaan että hänellä on yllään oikeanlaiset vaatteet.

Haluamme vielä muistuttaa, että Jollyroom tarjoaa tuotteilleen hintatakuun. Mukavaa shoppailua!